mučni dani

Ideja da bi uskoro mogli preuzeti prijestolje ne sjeda dobro princu Williamu i Kate Middleton

08.04.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Britanska kraljevska obitelj nalazi se u teškom razdoblju u kojoj se dva njena najvažnija člana, kralj i buduća kraljica, bore s teškom bolesti

Sljedeći monarh bit će princ William, a činjenica što bi uskoro mogli postati kralj i kraljica izaziva 'intenzivnu tjeskobu' za njega i Kate Middleton, piše Mirror.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Navode da će William zamijeniti svog oca, britanskog kralja, a supruga će mu se pridružiti nakon ozdravljenja. 'Nakon Charlesove dijagnoze William i Kate su sve bliže dolasku na prijestolje. Izgledi za to, rečeno mi je, kod njih izazivaju intenzivnu tjeskobu', kazala je Tina Brown, bivša urednica Vanity Faira.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

Kralj Charles III i kraljica Camilla smiješili okupljenoj masi mašući im iz ograđenog dijela ispred kapele sv. Jurja u Windsoru došavši na uskrsnu misu. Kralj se tada rukovao i razgovarao s okupljenima. Nastavlja s liječenjenjem, no zabrinutost ostaje. Podsjetimo, kraljevska obitelj u pravilu krije informacije o zdravstvenom stanju svojih članova, no Charles se odlučio javno govoriti o svojoj bolesti jer je sponzor mnogih humanitarnih organizacija za borbu protiv raka.

samo najuži krug

Evo tko je sve bio s kraljem Charlesom na misi: Jedno lice sve je iznenadilo

Pogledaj galeriju