NE PIŠE JOJ SE DOBRO

Carole Middleton se očajnički trudi da zadrži Kate podalje od svojih problema

05.04.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Majka Kate Middleton, Carole, trenutno radi sve kako bi zaštitila svoju teško bolesnu kćer od financijskih problema s kojima se suočava i kako bi princeza svu svoju snagu usmjerila na ozdravljenje

Carole i njezine suprug Michael Middleton trenutno se zbog tvrtke Party Pieces, zahvaljujući kojoj su i stekli svoje bogatstvo, nalaze u dugovima, koji su dosegli iznos veći od 270 tisuća eura. Prema izvješću britanskog Timesa, u kojem se tvrdi kako nisu uspjeli isplatiti novac vjerovnicima.

Financijske poteškoće sustigle su ih u najgorem trenutku - kada njihova najstarija kći Kate Middleton prolazi najgore trenutke otkako joj je dijagnosticiran karcinom te se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Carole se očajnički trudi da zadrži Catherine podalje od svojih problema, kako bi se ona fokusirala na svoj oporavak. Ovo je težak period za obitelj, no oni ne traže nikakvu pomoć od svoje djece i ne žele da se one brinu. Catherine je jako bliska sa svojim roditeljima i u stalnom su kontaktu, no o poslu ne žele s njom razgovarati jer se ona mora fokusirati na zdravlje', tvrdi dobro upućeni izvor blizak obitelji.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Afua Hagan, stručnjakinja za kraljevsku obitelj tvrdi kako će Carole učiniti 'sve što može' kako bi spriječila da se princeza živcira o drugim stvarima dok mora biti fokusirana na ozdravljenje.

'Ovo je stresno vrijeme za njih, a Carole će učiniti sve kako bi zaštitila svoju kćer od ovoga. Party Pieces je propao i to je bilo pogubno za obitelj, no Carole trenutno gleda samo na Kateinu dobrobit.'