prije 20 godina

Sjećate li se prvih fotografija kojima je Kate Middleton predstavljena kao Williamova djevojka?

07.04.2024 u 07:55

Kate Middleton i princ William

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Godine 2004. Kate Middleton i princ William prvi su put otputovali zajedno na samostalno romantično putovanje

Kate Middleton s godinama se istaknula kao jedna od omiljenih članica kraljevske obitelji u koju javnost ima najviše povjerenja. Buduća kraljica Ujedinjenog Kraljevstva ističe se svojim blagim pristupom i dobroćudnom prirodom, a mnogi će se složiti kako se s godinama nije promijenila, osim što je dobila više samopouzdanja!

Omiljena vojvotkinja i danas navodno ima problema s javnim govorom, a sramežljiva djevojka koju smo upoznali prije dvadesetak godina još uvijek čuči u njoj.

Sjećate li se uopće prvih fotografija Kate Middleton?

Prvi naslovi o djevojci princa Williama pojavili su se u travnju 2004. godine kada su William i Kate pobjegli na skijanje u Švicarsku na skijališta St Moritz i Gstaad. Par je prvi put fotografiran zajedno kako uživaju u bijegu u Klosters, a fotografije koje su tada zauzele naslovnicu britanskog The Suna bile su popraćene naslovom: 'Konačno... Will ima djevojku.'

Ove su fotografije potvrdile glasine o vezi koje su kružile mjesecima, a čak je i otkriveno da je Middleton provela nekoliko dana u Balmoralu i Highgroveu, dvije poznate rezidencije britanske kraljevske obitelji.

Tada 22-godišnja fotografirana je u crvenom skijaškom odijelu, a skijanje je i dalje jedna od omiljenih aktivnosti para koji trenutno želi što veću privatnost kako bi se oboljela Kate što bolje oporavljala od kemoterapije.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia