lijepa poruka

Ida Prester o ljubavi: 'Nisu nam davali puno šansi. Protivili su se mnogi, svašta mi pisali'

31.08.2022 u 15:38

Bionic
Reading

Voditeljica i pjevačica živi pravu idilu. Na poslovnom planu niže zanimljive i uspješne projekte, a privatno uživa sa sinovima i suprugom Ivanom Peševskim s kojim će iduće godine proslaviti desetu godišnjicu. Nerijetko pokaže koliko je njihova ljubav jaka, a sad je na temu ljubavi napisala zanimljivu objavu

'Nisu nam davali puno šansi. Protivili su se mnogi, svašta mi pisali. Prošlo je 10 godina. Ružnih komentara je sve manje, prihvatila je većina da je ljubav, ljubav. Danas se u Srbiji ružno piše o nekim drugim ljudima koji se vole i žele slaviti ljubav', piše Ida Prester i nastavlja:

'Opet mnogima ne paše, nije po nekoj imaginarnoj normi. A ljubav ne pita, ne traži vašu dozvolu, ona je prirodna i najljepša. I događa se bez obzira na granice, boje, oblike, spolove i rodove. Možda će opet proći 10 godina dok ljudi ne prihvate, dok se ne krenu radovati tuđoj sreći. A tih 10 godina sreće ćemo nekome oduzeti, možda baš nekom koga volimo. Pokrenimo promjene već danas', poručila je glazbenica i voditeljica pored fotografija na kojima se ljubi sa svojim suprugom.

Ljubav. Nisu nam davali puno sansi. Protivili su se mnogi, svasta mi pisali. Proslo je 10 godina. Ruznih komentara je...

Objavljuje Ida PresterSrijeda, 31. kolovoza 2022.

Ranije je Ida pratiteljima opisala kako su se upoznali. 'Bio je rođendan DJ Ewoxa u KC Gradu, došla je cijela ekipa. Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možeš ga fulati. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim tenisicama. Kao neki gangsta klaun', započela je tada svoje prisjećanje.

Tocno na danasnji dan pred 9 godina smo se upoznali Vani i ja. Smijesna prica. Bio je rodjendan Dj Ewoxa u Kc Gradu,...

Objavljuje Ida PresterSrijeda, 28. travnja 2021.

'Čim me primijetio, prišao mi je. Čija si ti? A tko pita? Pričali smo petnaestak minuta, smijali se, vraća fore, dobar je. Party se završava, idemo kući. Sljedeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. Kakav nam je program danas? Smijemo se, zaje****, radost. U jednom trenutku pita me on: A otkud si ti nama došla? Pa jučer sam ti rekla! Hmm... jučer? Izvini, popio sam dosta… I ja shvatim. Lik se mene uopće ne sjeća od sinoć! Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidjela, a da ni ne zna', napisala je Ida i dodala emoji koji plače od smijeha. Ok, bilo je veselo pa me nije zapamtio, a možda je tako ulijetao svakoj drugoj, zaključila je, a zatim dodala da mu je to bilo zadnje ulijetanje', poručila je u postu.

  • +3
Ida Prester Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX