uvijek zanimljiva

Ida Prester: 'Koji put ti se sreća dogodi sama od sebe, ni krivom ni dužnom'

07.07.2022 u 11:58

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica koju su gledatelji nedavno mogli pratiti u ulozi 'detektivke' u showu 'Masked Singer' prije devet godina se preselila u Beograd. Sa suprugom Ivanom Peševskim zasnovala je obitelj i u braku dobila dva sina Roka i Ria a, prije dvije godine došlo je vrijeme da se vrati u rodni grad te se s obitelji situirala u Zagrebu gdje radi punom parom na više frontova

Ovog ljeta Idu Prester čekaju brojni nastupi kojima se veseli, najavila je da šiva nove kostime i da sprema dobar show. Priznala je da nema puno slobodnog vremena, svaku minutu dok ne radi posvećujem klincima. Sad je, kaže razdoblje kad iz sebe izvlači maksimum na svim frontovima, a doći će vrijeme i za odmor.

Njezin suprug ima CBD proizvode domaće proizvodnje, a nedavno je otvorio i četvrtu trgovinu, posao proširio i u Zagrebu. 'U početku mi je jambrao, da kako će on, nakon 40 godina u drugoj zemlji sad odjednom okrenuti život naglavce. Ali s vremenom je shvatio da nam Zagreb svima jako paše. Puno je mirniji od Beograda, sporiji, taman po mjeri za obitelj s malom djecom. I mi smo već u godinama kad ne ganjamo samo provod i disko, paše nam grad u kojem je sve lagano i nekako nepretenciozno. Odmah je uočio i priliku za svoje poslovne ideje', pohvalila se za RTL.hr.

  • +3
Ida Prester Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Pričala je i o životu na relaciji Zagreb - Beograd i rekla da voli baš takav život, 'sigurnu luka u Zagrebu i povremenu infuziju divljeg života u Beogradu', a otkrila je i ponešto o nedavnoj godišnjici braka. Izjavila je da je 'ispalo dosta dobro'. 'Koji put ti se sreća dogodi sama od sebe, ni krivom ni dužnom. Treba se samo opustiti i prepustiti', poručila je Ida.