NE KRIJE SREĆU

Iako svoj ljubavni život krije kao zmija noge, ova je prigoda bila dobar razlog da Sonja Kovač podijeli intiman trenutak s fanovima

07.12.2020 u 23:01

Bionic
Reading

Iako svog dugogodišnjeg dečka Gorana Mandića rijetko pokazuje na društvenim mrežama te nerado progovora o njihovoj vezi, ova je prigoda bila i više nego dobar razlog da Sonja Kovač sa svojim obožavateljima podijeli intiman trenutak

Danas je poseban dan za Sonju Kovač. Jedna od naših najuspješnijih modnih blogerica, koja je glumačku karijeru zamijenila onom na najpopularnijoj društvenoj mreži - Instagramu, romantičnim je fotografijama čestitala rođendan svom dugogodišnjem dečku, pokerašu Goranu Mandiću.

'Sretan rođendan mojoj srodnoj duši, mom najboljem prijatelju! Ti si zaista najnevjerojatnije ljudsko biće! Volim te! Tvoja S! Ovog puta nema putovanja, ali tu su slikice za prisjećanje', napisala je Sonja uz zajedničke fotografije s putovanja na kojima je Goran redovito prati.

Upravo je samozatajni Goran zaslužan za većinu Sonjinih fotografija od kojih zvijezda serije 'Zauvijek susjedi' zarađuje putem reklama na Instagramu. Iako mu je danas rođendan, Sonja ga nije oslobodila dužnosti pa je Goran i danas morao okinuti nekoliko fotografija.

Iako ne mogu putovati, zaljubljeni golupčići pronašli su način kako da uživaju u ovom posebnom danu. Goranov rođendan proslavili su opuštanjem u spa centru jednog hotela u Zagrebu.

Dok je Goran uživao u svojoj rođendanskoj masaži, Sonja se pohvalila kako ima cijeli spa za sebe. Nakon opuštanja na bazenu, par je uživao u romantičnoj večeri, a Sonja je sve zabilježila videima i fotografijama.

Sonja i Goran u vezi su više od osam godina, no influencerica je tek prije dvije godine otkrila tko je muškarac koji je ukrao njezino srce.

Popularna blogerica tada je objavila fotografiju iz Amsterdama na kojoj izmjenjuje sočne poljupce s crnokosim muškarcem, a ubrzo je i otkriveno o kome je riječ. Otada se Goran sve češće pojavljuje na Sonjinim fotografijama, a otkako je zavladala pandemija, Sonja u nedostatku sadržaja nerijetko objavljuje zabavne videe sa svojim odabranikom.

  • +4
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX