kućno izdanje

Bez šminke i filtera: Sonja Kovač otkrila kako izgledaju njezina buđenja

03.12.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Nekadašnja glumica poznata po ulogama u serijama 'Obični ljudi', 'Zauvijek susjedi', sada jedna od najuspješnijih domaćih blogerica i zaljubljenica u putovanja, uvijek se pokazuje maksimalno dotjerana, odjevena po posljednjoj modi. Obožavateljima je sada pokazala video i djelić jutarnje atmosfere u svog zagrebačkom domu na kojem je u opuštenom izdanju u društvu svog kućnog ljubimca

Sonja Kovač već dulje vrijeme boravi u Hrvatskoj. U svoja četiri zida vrijeme krati raznim aktivnostima te ne propušta fanove informirati o najnovijim događanjima. Nakon brojnih stajlinga i reklama odlučila je pokazati simpatični video na kojem je bez šminke i uživa u jutarnjem razbuđivanju uz svog psića, pomeranke Boo.

Sonja i njezin kućna ljubimica obožavaju se družiti, a o zajedničkim avanturama obaviještavaju i sa njezinog Instagram profila koji broji oko 2800 pratitelja.

Ranije je rekla da je neizvjesnost oko cijele situacije s pandemijom 'pomalo zabrinjava' no da njoj i njezinom dečku Goranom Mandićem ništa ne fali jer su prihvatili postojeću situaciju.

Budući da se u poslovnom svijetu ostvarila, trenutačno još ima nekoliko neostvarenih želja u privatnom aspektu života. Voljela bi se, priznala je, kroz nekoliko godina useliti se u svoju kuću i ostvariti kao majka.

  • +4
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX