DORIS PINČIĆ:

Iako je seks simbol, Ivan Herceg je normalan i pristupačan

02.03.2017 u 14:52

Bionic
Reading

Mlada Zadranka postala je preko noći zvijezda zahvaljujući ulozi u novoj seriji 'Larin izbor', a oduševljena je kolegama sa seta

Doris Pinčić (23) kaže da nema problema s ranim ustajanjem zbog snimanja dodavši da je na setu odlična atmosfera, piše Gloria.

Najbolje se slaže s Anom Maras, Jagodom Kumrić i Ornelom Višticom. Za Ivana Hercega kaže da je sjajan partner koji joj je pomogao da svlada tremu.

'Bojala sam kako ćemo se slagati s obzirom na to da je na glasu kao seks simbol. No Ivan je jednostavan, normalan i pristupačan dečko.'

Doris je otkrila da dolazi iz skromne obitelji, a kako bi mogla studirati glumu i lutkarstvo na osječkoj Umjetničkoj akademiji, otac je danju radio kao domar na zadarskom Sveučilištu, a noću je bio ribar.

'Oduvijek sam željela biti glumica. U mojoj obitelji nitko nikad nije bio glumac, no roditelji su me podržali u mojoj odluci. Htjela sam upisati Akademiju u Zagrebu, no nisam uspjela pa sam probala u Osijeku. I uspjela!' rekla je Doris dodavši da je ulogu dobila tako što je poslala svoj životopis i fotografije nakon čega su je pozvali na casting.

'Nisam imala pojma da se traži glavna glumica pa sam bila u šoku kad sam saznala da sam to ja', kaže Doris.