povratak u devedesete

MTV napravio iznenađenje godine: Ponovno su okupili boy band 90-ih NSYNC

14.09.2023 u 08:51

  • +3

NSYNC

Izvor: Profimedia / Autor: MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

NSYNC je i dalje jedan od najuspješnijih boy bendova svih vremena, a jučer su se okupili u New Jerseyju kako bi uveličali dodjelu MTV nagrada. Petorka se ponovno sastala kako bi uručila nagradu Taylor Swift, a publika je bila oduševljena njihovim povratkom na pozornicu

Glazbena večer u New Jerseyju okupila je brojne poznate, a MTV je kao i uvijek pripremio i neka iznenađenja za svoju vjernu publiku. U trenutku kada je stiglo vrijeme za objavu pobjednika u rubrici najboljeg pop izvođača, na pozornici se okupila petorka iz boy banda NSYNC, a publika je krenula glasno pljeskati uz oduševljenje.

Pjevačica je velika obožavateljica popularne grupe i djelovala je oduševljeno kada su joj petorica poklonila i narukvice prijateljstva, kao što je tradicija na njezinim koncertima.

33-godišnja Swift bila je tinejdžerica kada je NSYNC bio na svome vrhuncu uživajući svjetski uspjeh, a do danas je to jedna od najuspješnijih svih vremena s prodajom više od 70 milijuna ploča.

Članovi NSYNCa odlučili su krenuti svojim putevima 2002. godine, no svi su se zadržali u glazbenim vodama.

Bez sumnje, Justin Timberlake imao je najuspješniju solo karijeru tijekom koje je i pjevao i glumio i dizajnirao i producirao!

JC Chasez bio je drugi pjevač skupine, no nakon raspada benda nije se zadržao u pjevačkim vodama već je odabrao život bez svjetla reflektora. Ipak, još je uvijek u glazbenim vodama te radi kao glazbeni producent, stvara reklamne jinglove i zvučne zapise. Danas radi na vlastitom mjuziklu, a po Hollywoodu se priča i da je radio s Justinom Timberlakeom na novim pjesmama za dječji film Trolls 3.

Osim Chaseza, neki tvrde da na filmskom projektu surađuje i Joey Fatone. Bariton iz benda također se bavi produkcijom, a nedavno je i nastupao u američkoj inačici emisije 'Ples sa zvijezdama'.

Za najsuzdržanijeg člana benda Chrisa Kirkpatricka solo karijera nije bila opcija, no i dalje je vjeran svojoj ljubavi prema glazbi te organizira događaje poput 'Lipsync Battles', radi kao DJ, voice actor i menadžer.

Lance Bass znatno je medijski aktivniji od svojih kolega iz benda. Pjevač je rado viđen gost na crvenom tepihu, a aktivan je i na društvenim mrežama pa često dijeli video zapise na Instagramu i TikToku, a vrlo je popularan i njegov podcast. U 'Frosted Tips' ugošćuje slavne goste iz glazbenog biznisa.