'HRVATSKE TRAGEDIJE'

I Danijela Dvornik se osvrnula na Gibonnijev nastup: 'Hrvatska ti to neće oprostiti!'

23.12.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Ne stišava se bura oko nastupa Zlatana Stipišića Gibonnija na božićnom partyju u Zagrebu, a zbog njegovog gaženja hrane na stolu mnogi su ga osudili. Svoj stav o svemu dala je i udovica pokojnog kralja funka Dine Dvornika

Snimke i fotografije koje su obišle društvene mreže, a potom i medije, a na kojima se splitski pjevač Zlatan Stipišić Gibonni u žaru nastupa popeo na stol i počeo gaziti po hrani, i dalje se dijele. Gibonni se zbog svega ispričao i 'posipao pepelom', a komentari javnosti podijeljeni su.

Na cijelu priču osvrnula se i Danijela Dvornik, koja je na svom Instagram Storyju dala svoje mišljenje na sve i to u svom prepoznatljivom stilu.

'Nikad, ali nikad ne hodaj po kuglofu. Hrvatska ti to neće oprostiti! Možeš slomiti gitaru, premlatiti curu, ubit ženu, dicu, kupit traktor od tuđe love, moš lagat, bit govno...ali kuglof ne diraj!', napisala je Danijela Dvornik i uz to dodala hashtag 'hrvatske tragedije'.

Podsjetimo, na božićnom partyju u Laubi je nastupao, a okupljenom mnoštvu priuštio show kakav će još dugo pamtiti. Naime, pjevač je u jednom trenutku sišao s pozornice, popeo se na stol te nastavio s pjesmom i plesom, manevrirajući između tanjura, dekoracija i hrane koju nije tako uspješno izbjegao pa mu je cipela završila i u božićnom kuglofu i na šniti pršuta.

Nakon svega, oglasio se i sam pjevač i to na službenom Facebook profilu:

  • +8
Gibonni Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

'Dragi moji, ponesen dobrom svirkom i atmosferom nakon dugo vremena, sišao sam s bine u publiku i tako euforičan kao bez pameti popeo se na stol, zagazio u pršut i kuglof! Sve negativne reakcije su opravdane jer bih i ja isto pomislio da sam vidio bilo koga od svojih kolega u toj situaciji. Jasno je koliko je to bilo nepromišljeno i glupo... ali sada nema nazad i tako je kako je!

Dogodilo mi se već puno gluposti, propadao sam kroz pozornicu i pjevao i na građevinskim strojevima… ovaj put je u pitanju isključivo moja greška i sve je loše ispalo mada nisam imao lošu namjeru. Nikoga nisam htio dovesti u neugodnu situaciju … ponijela me dobra vibra… ispričavam se iskreno svima!'