HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU

Hunčaga dobila najmanje glasova

16.04.2010 u 23:57

Bionic
Reading

Treću emisiju uživo 'Hrvatska traži zvijezdu' obilježili su napaljena Anđa Marić, sjajan Juraj Jurlina i nastup Feminnema s Nikom Antalos, koja se prisjetila svog nastupa i ispadanja u prvoj emisiji prve sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu'

Osim što je Antonija odlično izgledala, a Anđa pozivala svakog drugog muškog kandidata da joj se doseli u stan, kandidati su morali izvesti domaću pjesmu, no nisu se baš svi najbolje snašli. Prva je nastupila odlična Maja Malić, koja je u prošloj emisiji briljirala, no večeras je u izvedbi pjesme 'Rock Me Baby' grupe Riva bila osrednja pa čak i loša, iako je Fox zaključio da je pjesma bila trivijalna, ali je ona bila OK. Roker Vilibald Kovač nastupio je s pjesmom 'Frida' Psihomodo popa i pokazao koliko može biti uvjerljiv, opušten i scenski razigran. Anđa mu je nakon nastupa rekla da bi ga htjela imati doma i da je bio super, dok ga je Tony nahvalio i zaključio da za razliku od prošli put, kada je bio fejker, večeras to sigurno više nije.

Adrijana Baković pjevala je 'Kap po kap' Zorice Kondže i nije baš bila uvjerljiva, mada je Fox zaključio da ima karizmu kao i Duje, a Anđa da je suverena na pozornici. Kauboj Jurica Gorša predstavio se bez kaubojskog imidža, obrijanih brkova i brade, i zapjevao 'Za ljubav treba imat dušu' Atomskog skloništa. Osim što ga je Anđa ponovo nahvalila i dodala da čeka da napokon skine majicu, Fox je izrazio svoje iznenađenje činjenicom da ima energije i za rock izvedbe, a ne samo country. Toni je ustvrdio da mu i rock dobro stoji. Ivan Šarić, koji se javljao iz backstagea, zaključio je da Jurica izgleda kao sin Sylvestara Stalonea i Adrijana Brodya.


Dalmatinski dragulj Duje Stanišić došao je na svoje i zapjevao pjesmu koju je, po njegovim riječima, oduvijek htio izvesti pred publikom, te zapjevao izuzetno zahtjevnu pjesmu Zdenka Runjića 'Ćale moj' oborivši žiri s nogu. Anđa je izjavila da joj je natjerao suze na oči, Tony da se ježio dok je pjevao, a i Fox je imao samo riječi hvale. S razlogom, jer je dalmatinska pjesma upravo ono što mu leži i festivali širom Dalmacije pogriješit će ne pozovu li ga u goste, i to već ovog ljeta. Simpatična 16-godišnja Helena Hunčaga nastupila je u seksi izdanju, što je natjeralo Anđu da izjavi da bi zabranila 16-godišnjakinjama da izgledaju poput nje. Iako je imala šarmantan nastup i nije se baš iskazala. Osim što je u jednom momentu malo zapela s tekstom pjesme 'Ja sam lažljiva' Denis & Denis, bila je daleko nesigurnija od prva dva nastupa. Komentari žirija uglavnom su se odnosili na njezin seksi izgled. Je li presudio izgled ili ipak lošiji nastup, nije ni važno, jer je dobila najmanju podršku gledatelja.

Roker Juraj Jurlina bio je uvjerljivo najbolji, izvodeći krajnje efektno pjesmu 'Budi moja voda' grupe Laufer. Bez pokušaja da 'skine' Urbana, dao je svoj karakteristični pečat i pokazao koliko je dobar pjevač, odličnog i snažnog glasa. Tony je izjavio da je briljirao, Fox ga hladno pohvalio, a Anđa na kraju dodala 'Tako se to radi!' Favoritkinja showa Kim Verson još je jednom dokazala da je doista iznad ostalih fantastičnom interpretacijom vrlo zahtjevne pjesme grupe Stijene 'Singin' that rock'n'roll' koju je izvela bez greške. Međutim, svi članovi žirija došli su do zaključka da je toliko dobra da bi bilo odlično da pokuša biti još bolja jer, ako u tome uspije, sigurno pobjeđuje. Kao zadnji je nastupio Petar Brkljačić koji je prošlog petka bio među najlošijima, no večeras među najboljima. Vrlo uvjerljivo i emotivno izveo je pjesmu Marka Tolje i ostavio žiri bez daha. I prije nego je Anđa stigla reći išta o svojim afinitetima prema njemu, Tony je naglasio da u njenoj kući više nema mjesta za još kandidata, izazvavši smijeh publike. Potom je pitao Petra je li svjestan svoje popularnosti kod ženske publike, ali i kod muške jer, kako je Fox izjavio, imao je toliko emotivan i gay nastup da je sigurno pridobio i gay gledatelje. U svakom slučaju, bio je odličan, a svakako mu je samo plus i njegova ljepota.

I na kraju valja spomenuti da je s pjesmom 'Lako je sve' nastupila grupa Feminnem, kojoj se kao zadnja članica pridružila Nika Antalos. Naime, Nika je prvi put nastupila na pozornici upravo u showu 'Hrvatska traži zvijezdu', i to prošle godine u prvoj sezoni te ispala u prvoj emisiji, što je bez sumnje sjajna poruka svim kandidatima da neosvajanje pobjedničkog postolja ne znači kraj snova o pjevačkoj karijeri. Naprotiv! Show je napustila Helena Hunčaga zahvaljujući najslabijoj podršci gledatelja.