MILJENIK URBANE PUBLIKE

HTV otkrio tko je uz Indiru drugi mentor u 'The Voiceu'

11.10.2014 u 11:48

Bionic
Reading

Miljenik mlade urbane publike i vokalni solist rock-skupine Vatra, Ivan Dečak, mentor je 'The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske', objavljeno je jutros u programu Hrvatske televizije

Javnosti već predstavljena mentorica Indira Levak, gostujući u emisiji 'Subotom ujutro', u izravnom je uključenju s Cvjetnog trga Ivana Dečaka pozdravila kao kolegu mentora. 'Zadovoljstvo mi je biti dijelom ekspedicije koja će na putovanju kroz 'The Voice' pokušati pronaći najljepši glas Hrvatske. Nadam se da će baš meni poći za uhom prepoznati upravo taj najliepši!' rekao je Ivan Dečak tijekom emisije.


Devedeset i osam kandidata, četiri mentora, petnaest emisija i samo jedan pobjednik kojem se smiješi glazbena karijera – sve će to imati priliku vidjeti gledatelji HTV-a u siječnju iduće godine.

Kako nam je nedavno u razgovoru za tportal rekao Aleksandar Konstadinov, gledatelji će vidjeti natjecatelje na ekranu, a mentori će ih samo čuti. Oni sjede na posebnim stolicama, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Tako će svaki mentor odabrati 12 kandidata od njih 98.