ŽELJA ZA MOREM

Hrabro probili led: Evo koji su poznati Hrvati već otvorili sezonu kupanja

15.05.2018 u 11:04

Bionic
Reading

Iako smo kalendarski još u proljeću, ljeto je počelo za brojne poznate, najodvažnije koji nisu mogli dočekati da budu jedni od prvih koji će uskočiti u vodu. Kakvo je bilo more i njihovo prvo ovogodišnje plivanje u njemu, neki od njih su ispričali za tportal

Aktualna svjetska prvakinja u boksu Ivana Habazin već nekoliko dana boravi u Malinskoj na otoku Krku gdje se nalazi na bazičnim pripremama za obranu naslova. Ondje je obavila svoje prvo ovogodišnje kupanje. 'More je savršeno. Taman je onako kako treba biti da nije pretoplo ni prehladno iako je padala kiša zadnjih dva dana. Što se tiće vremena, odlično je jer nema ljudi što mi je najbitnije i polako se vraćam u formu', ispričala nam je naša vrhunska sportašica.

Nakon izlaska iz mora, na plaži je zadovoljno pozirala sa svojim psom Rockyjem.

Popularni chef Ivan Pažanin nakon napornih televizijskih snimanja otvorio je sezonu kupanja, prepustivši se plivačkim guštima usprkos još ne previsokoj temperaturi mora od 23 stupnja. Nakon proputovanja po Turskoj, posjetio je Rim, a onda se vratio na svoj omiljeni 'teren'. Uz fotografiju koja je oduševila njegove brojne obožavateljice na Instagramu splitski meštar od kužine napisao je: 'More, kamen, stina, brada'.

More,kamen,stina,brada

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

Pjevačica Lidija Bačić prvo ovosezonskog kupanje zabilježila je fotografijama i snimkom koje je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu. Spremno je pozirala u plićaku, dok snimka pokazuje kako ulazi u more bez obzira na to što je oblačno. 'Kome smeta malo oblaka', napisala je u opisu foografija.

Za Gorana Karana sezona kupanja traje cijele godine. 'Nisam ni zatvorio sezonu od 2009. godine. Plivam u moru ljeti i zimi i kad god mogu zaigram picigin. U moru se uštekam, punim baterije', pohvalio se splitski pjevač. Kaže da je more već sada toplo i ugodno za kupanje. 'Krajem travnja je more kao što je nekad bilo u lipnju', otkrio je.