MORSKE RADOSTI

Nada Abrus pokazala senzacionalnu figuru u bikiniju

27.09.2017 u 06:59

Bionic
Reading

Naša poznata glumica pozirala je u bikiniju okupana suncem i pokazala da je bomba i u 65. godini. Zadnje dane ljeta provela je u Dalmaciji te je napunila baterije za predstojeće kazališne obaveze

'U ljetu uvijek uživam, ali u moru mogu uživati u proljeću, ljetu, jeseni, zimi, doslovce stalno. Moji rekviziti su peraje, maska za oči i dvodijelni badić, tako da mogu skinuti gornji dio u moru i uživati u slobodi pokreta. Obožavam plivati i često određujem plivačku rutu tako da održavam kondiciju. Ponekad se samo igram i osjećam se kao riba. Kad je bonaca, veseli me biti u moru sama, tada uživam slušati zvukove prirode. Toliko se volim bućkati da mi se čini da bih mogla plivati cijele godine za sunčanog vremena. Dogodi se da mi je zadnji kupanac krajem listopada, a već početkom svibnja prvi', ispričala je za tportal glumica koja ne prestaje oduševljavati mladenačkim izgledom.

Zadnji kupanac tek je čeka, kaže.

'Nemira su mjesto mog ljetnog boravka, gdje se osjećam najbolje, samo sam ih ovo ljeto kratko zamijenila Rovinjem i Rabom, gdje sam igrala u opereti 'Vesela udovica' u organizaciji Opere BB, a premijera se očekuje polovicom rujna u MUO-u. Čeka me predstava u Komediji 'Bljesak zlatnog zuba', opereta 'Grofica Marica' Opere BB koja gostuje, kao i 'Vesela udovica' diljem Hrvatske. Krajem rujna ili početkom studenog, ako bude još sunca, imat ću svoj zadnji ovogodišnji kupanac. Nadam se da ću ove zime uživati u nekom toplom moru u stranoj zemlji. Ja sam ipak Dalmatinka!', ponosna je glumica koja je već proputovala 50 zemalja.

  • +3
Nada Abrus Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanović/PIXSELL