MAJČINSTVO JOJ GODI

Rodila je prije samo dva mjeseca, a nikad nije bolje izgledala

24.05.2017 u 14:42

Bionic
Reading

Viktorijina anđelica Irina Shayk pokorila je crveni tepih u Cannesu samo dva mjeseca nakon što je rodila

Zanosna Ruskinja pojavila se na crvenom tepihu 70. filmskog festivala u Cannesu i ostavila sve bez daha, pokazavši da je vrlo brzo vratila liniju i to samo dva mjeseca nakon rođenja kćerkice Lee de Seine

Atraktivna Irina oduševila je u žutoj haljini pripijenog kroja Ateliera Versace na premijeri filma 'Hiraki', a mnogi su komentirali kako je teško povjerovati da je prije samo sva mjeseca rodila.

Irina Shayk u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hrabra kreacija od svjetlucave tkanine u upečatljivoj nijansi žute, s visokim izrezom, otkrila je Irinine duge noge, a lijepa je mama blistala posebnim sjajem.

Irina Shayk
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna brineta kosu je stilizirala u krupne kovrče, a šminka je bila vrlo decentna. Efektni stajling upotpunile su i zlatne sandale s remenčičima koje su još dodatno naglasile njezine savršene noge.

Irina je Leu de Seine dobila s 42-godišnjim zavodnikom Bradleyjem Cooperom, s kojim je u vezi od 2015. godine.

Slavna manekenka za čiju se trudnoću saznalo sasvim slučajno, na prošlogodišnjoj reviji Victoria's Secreta u Parizu, i njezin zaručnik ljubomorno čuvaju detalje o svom privatnom životu pa informacije o zlatnom paru Hollywooda dolaze još uvijek 'na kapaljku'.

Par se zaručio krajem prošle godine, a kako se pisalo, trebali bi se vjenčati u kolovozu. Irina iza sebe ima sedmogodišnju vezu s Christianom Ronaldom, a Bradley je bio u vezi s manekenkom Suki Waterhouse, glumicom Zoe Saldanom te s Renee Zellweger. Iza njega je i brak s glumicom Jennifer Esposito koji je potrajao jedva godinu dana.