ROBERT DE NIRO

Holivudska zvijezda oglasila se nakon gubitka unuka: 'Neopisivo sam tužan'

04.07.2023 u 00:06

Bionic
Reading

Vijest o odlasku 19- godišnjeg unuka holivudske zvijezde Roberta De Nira ovog ponedjeljka obišla je svijet

‘Neopisivo sam tužan zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Cijenimo sve izraze sućuti. Molimo vas za privatnost kako bismo oplakivali gubitak Lea’, izjavio je Robert De Niro za američki Page Six.

Vijesto o smrti Leandra De Nira javnosti je obznanila njegova majka, glumica Drena De Niro (51).

‘Moj prekrasni slatki anđele. Neopisivo sam te voljela od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Voljela bih da sam sada s tobom’, napisala je.

‘Ne znam kako živjeti bez tebe, ali pokušat ću nastaviti i širiti ljubav i svjetlo koje si mi dao da osjećam kad sam ti postala mama. Bio si duboko voljen i cijenjen i voljela bih da te ljubav mogla spasiti. Jako mi je žao, moje dijete. Počivao u miru i vječnom raju, moj dragi dječače’, stoji u emotivnoj objavi.

Poput majke i slavnog djeda, Leandro je odlučio graditi glumačku karijeru. Njegova najpoznatija uloga bila je u filmu ‘Zvijezda je rođena’ u kojem je glumio uz majku.

Drena je najstarije od sedmero djece Roberta De Nira. Njena majka je Diahnne Abbott, De Nirova prva žena. U svibnju ove godine De Niro je dobio kćer, sedmo i prvo zajedničko dijete s djevojkom Tiffany Chen.

  • +7
Robert De Niro i Tiffany Chen Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia