KATHERINE HEIGL

Holivudska plavuša, s kojom rijetki žele raditi zbog teške naravi, razmišlja o povratku u seriju koja ju je proslavila

10.07.2019 u 06:45

Bionic
Reading

Prošlo je gotovo cijelo desetljeće otkako je glumica Katherine Heigl odlučila napustili ABC-jevu hit seriju 'Uvod u anatomiju', koja je joj otvorila vrata svim novim poslovnim angažmanima, ponajviše romantičnim komedijama. No u posljednje vrijeme angažmana je sve manje, neki tvrde da je s njom iznimno teško raditi, a sve je iznenadila i njezina odluka da se vrati 'na mjesto zločina' i ponovno postane doktorica Izzy Stevens

Katherine Heigl trenutno je na setu posljednje sezone američke serije 'Suits', u kojoj je od osme sezone utjelovila Samanthu Wheeler. Upravo povodom toga dala je intervju za Entertainment Tonight i otkrila mnoge zanimljive stvari.

Naime, 40-godišnja glumica, koja se proslavila ulogom doktorice Izzy Stevens u hit seriji 'Uvod u anatomiju', dala je naslutiti kako razmišlja o povratku u seriju iz koje je naprasno otišla prije gotovo desetljeće. Iako nije željela jasno odgovoriti na pitanje o povratku u 'Uvod u anatomiju', dalo se naslutiti da je otvorena prema toj ideji.

  • +15
Katherine Heigl Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Godinama nisam razmišljala o Izzie. Ne znam stvarno', rekla je Katherine Heigl o seriji koja će ove jeseni ući u 16. sezonu emitiranja. 'Imam osjećaj kao da bi moj povratak, na neki način, poremetio sve jer sedam godina prošlo je od mog odlaska... ne znam ni kako bi obožavatelji reagirali na sve. Imam osjećaj da bi se postavilo pitanje što radim ovdje.'

Holivudska plavuša napustila je seriju 2010. godine kako bi se posvetila filmskoj karijeri. Od tada je snimila mnoge, poput 'Kad te ljubav pronađe', 'Ubojice', 'Sve za lovu', 'Vjenčanje godine'... no niti jedan od njih nije postigao neki pretjerani uspjeh u kinodvoranama diljem svijeta.

Vjerojatno zbog toga vratila se 2014. na male ekrane i ulogama u serijama 'State of Affairs', a potom i 'Doubt', da bi 2018. prihvatila ulogu Samanthe Wheeler u 'Suits'.

  • +3
Serija 'Uvod u anatomiju' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su joj predviđali uspon do samog vrha, kada je o karijeri riječ, to se nije dogodilo. Katherine Heigl tu je cijelo vrijeme, no i pretjerano uspješna. Mnogi tvrde kako se razlog krije u njezinoj teškoj naravi, zbog koje mnogi ne žele snimati s njom, a hoće li se vratiti u seriju koja ju je i proslavila, doznat ćemo, vjerujemo, vrlo skoro.