NAPOKON se otvorila

Holivudska ljepotica nakon skoro godinu dana šutnje progovorila o trudnoći i prinovi

28.11.2018 u 11:23

Bionic
Reading

Filmska zvijezda Rachel McAdams svoju je prvu trudnoću uspjela sakriti od medija i u tajnosti rodila sredinom travnja ove godine. Nakon višemjesečnog skrivanja i tajnovitosti, poznata ljepotica progovorila je o porodu, prinovi i partneru

Glumica Rachel McAdams po pitanju svog privatnog života, za razliku od ostalih kolegica,vrlo je tajnovita. Javnost vrlo malo zna o njezinu partneru Jamieju Lindinu s kojim je ovog proljeća dobila dijete.

Zato je pravo iznenađenje što je sada, sedam mjeseci nakon poroda i trudnoće koju je uspjela sakriti od medija, otvoreno progovorila o voljenom sinčiću.

  • +2
Rachel McAdams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Moj sin je najbolje što mi se u životu dogodilo. Ljudi su mi govorili da jednom kada postanem roditelj da se mogu pozdraviti s vlastitim željama i potrebama, ali ja imam 40 godina i dosta mi je sebičnosti. I više sam nego sretna što se napokon mogu fokusirati na nekoga drugoga', kazala je za The Sunday Times.

'Jako dugo čekala sam na majčinstvo, jer jednostavno nisam htjela to učiniti prije nego budem potpuno spremna', rekla je u nastavku lijepa glumica, a onda dodala kako joj je zaštita sinove privatnosti sada na prvom mjestu. 'Htjela bih da mi sin odrasta daleko od svega toga i da ima svoju privatnost iako je ja nemam', objasnila je nadalje McAdams.

  • +10
Rachel McAdams Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Holivudska zvijezda otkrila je kako proživljava svoje najljepše trenutke i kako zaista uživa u novoj ulozi 'Sve je jako zanimljivo, inspirirajuće i zabavno. Lijepo je čak i kad je teško', zaključila je poznata Kanađanka.