SVE ZBOG LUDIRANJA

Hoće li Kate i William uskratiti nestašnom princu Louisu da prisustvuje djedovoj krunidbi?

06.04.2023 u 09:32

Bionic
Reading

Iako su gotovo svi detalji krunidbe kralja Charlesa III poznatog, neke nepoznanice i dalje stoje u zraku - nitko još uvijek ne zna hoće li Harry i Meghan stići iz Kalifornije, a upitan je dolazak i najmlađeg sina princa Williama

Hoće li najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton, princ Louis, prisustvovati povijesnoj krunidbi svog djeda, kralja Charlesa III, još je uvijek nepoznanica.

Prema nekim izvorima iz palače, koji su otkrili to medijima, zbog svojeg ponašanja na prijašnjim javnim događanjima, gdje se ludirao, plazio jezik i bio baš onako dječje razigran, princ Louis mogao bi 6. svibnja, kada cijela njegova obitelj krene prema Wesminsterskoj opatiji, ostati kod kuće.

I dok će princeza Charlotte biti na krunidbi, na kojoj će njihov najstariji brat princ George imati posebnu ulogu, četverogodišnji princ Louis možda će sve propustiti i pratiti eventualno na televiziji.

  • +6
Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na upit o Louisovom dolasku, službeni glasnogovornik Kensingtonske palače jasno je rekao: 'Princ i princeza od Walesa donijet će odluku o prisustvu princa Louisa kada za to dođe vrijeme, kada se datum krunidbe približi.'

Princ Louis neslavno je dospio na naslovnice u lipnju 2022. godine zbog smiješnih lica koje je napravio na balkonu Buckinghamske palače tijekom platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

Iako je javnost bila oduševljena njegovom zaigranošću i glupiranju, čini se da članovi kraljevske obitelji takvo što tijekom povijesnog događaja žele svesti na minimumu kako on ne bi bio centar zbivanja već kralj Charles III.