JOŠ JEDAN višak

Princ William i Kate Middleton u strahu da će princ Louis postati novi Harry

23.03.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Nakon što je princ Harry otkrio da se cijeli život osjeća kao višak i 'rezervni dijelovi' za starijeg brata, budućeg kralja Williama, obitelj posebno radi na dobrim odnosima zajedništva između princeze Charlotte i prinčeva Louisa i Georgea. Kako se maleni Louis ne bi osjećao zapostavljeno kraljevska obitelj odlučila ga je uključiti u važan događaj

Roditelji ne mogu uvijek posvetiti jednaku pozornost svakom djetetu, a taj problem muči i kraljevske roditelje. Princ William i Kate Middleton u strahu su da će se njihov najmlađi sin osjećati kao višak u obitelji, a isto je predvidio i njegov stric Harry koji je pri promociji svojih memoara izjavio da će, uz davanje velike pozornosti Georgeu kao budućem kralju, Charlotte i Louis biti zanemareni.

Za nekoliko tjedana održat će se proslava krunidbe kralja Charlesa III, a kako se nitko ne bi osjećao zapostavljeno - u svečanoj ceremoniji sudjelovat će sve troje djece princa Williama.

Dok će sedmogodišnja princeza Charlotte i četverogodišnji princ George sjediti u publici kao počasni gledatelji, devetogodišnji princ George ipak će imati nešto posebniju ulogu. Ipak, činjenica da će svi sudjelovati daje djeci priliku da dožive ovo iskustvo zajedno i da se nitko ne osjeća zapostavljeno.

U zadnje vrijeme William i Kate posebno rade na pokazivanju svoje peteročlane obitelji pa će i ovo biti još jedna prilika. Kako se ne bi osjećao izostavljenim kada njegov stariji brat George postane kralj i kako bi se izbjegla moguća kasnija svađa između braće, William i Kate zahtijevali su da svi sudjeluju, što je Charles i omogućio. Dobri obiteljski odnosi dovest će do toga da princ George ima podršku obitelji kada dođe njegovo vrijeme za kraljevanje, ono što princ William neće dobiti od svog brata Harryja.

  • +9
Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / POOL / MirrorPix / Profimedia