MAJČIN DAN

Kate Middleton pokazala preslatke obiteljske prizore: U krošnji drveta s Georgeom, Charlotte i Louisom

19.03.2023 u 16:39

Bionic
Reading

Povodom obilježavanja Majčinog dana Kate Middleton objavila je na Instagram profilu nove obiteljske fotografije s kćerkom Charlotte i sinovima Georgeom i Louisom kako sjede u krošnji drveta

Princeza od Walesa objavila je nekoliko još neviđenih fotografija svoje vesele obitelji. Na jednoj fotografiji 9-godišnji princ George, 7-godišnja princeza Charlotte i princ Louis s majkom sjede u krošnji drveta, dok na drugoj Kate u naručju drži 4-godišnjeg Louisa. Kate je nove fotografije, koje su sudeći po njihovoj odjeći, snimljena kad i njihova posljednja božićna čestitka, objavila povodom obilježavanja Majčinog dana.

Ispod fotografije napisala je: 'Sretan Majčin dan, od naše obitelji vašoj'.

Jučer su britanski mediji objavili kako će na krunidbi kralja Charlesa sudjelovati i sve troje mališana njegovog najstarijeg sina. Tako će se drugi u redu za britanski tron, princ George sa sestrom i mlađim bratom te roditeljima voziti u kočiji u svečanoj povorci, a peteročlana obitelj pojavit će se i na balkonu Buckinghamske palače zajedno s kraljem.

  • +9
Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / POOL / MirrorPix / Profimedia

Zaigrani princ Louis imat će punih pet godina u vrijeme krunidbe, a njegovo novo pojavljivanje u javnosti mnogi s nestrpljenjem iščekuju jer je prošle godine na proslavi kraljičina platinastog jubileja ukrao svu pozornost svojim zaigranim ponašanjem.

  • +22
Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

I kralj Charles objavio je emotivnu poruku na svoj prvi Majčin dan bez majke, kraljice Elizabete II. Odao je počast svim majkama diljem svijeta i ljudima kojima nedostaju njihove mame u dirljivoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

Monarh i kraljica podijelili su dvije fotografije - jednu s Charlesom kao djetetom pored pokojne kraljice Elizabete II., a drugu na kojoj je Camilla nasmijana sa svojom mamom: 'Svim majkama posvuda, i onima kojima danas možda nedostaju mame, mislimo na vas i želimo vam poseban #Majčindan.'