UHVATI ME AKO MOŽEŠ

Hit snimka s božićne mise: Nestašni princ Louis ovim je potezom zadao probleme osiguranju

27.12.2022 u 19:49

Bionic
Reading

Najmlađi nasljednik princa Williama i Kate Middleton ponovno je ukrao show. Četverogodišnji Louis prvi se put pridružio članovima obitelji na tradicionalnoj božićnoj misi u Sandringhamu, a iako je ovoga puta izostalo njegovih nestašluka, obožavatelje kraljevske obitelji ovim je potezom svejedno uspio zabaviti

Jedan od mnogobrojnih kraljevskih obožavatelja okupljenih isrped crkve Svete Marije Magdalene u Sandringhamu snimio je četverogodišnjeg princa Louisa kako mahnito trči ispred okupljenog mnoštva u pokušaju da stigne svoju obitelj, misleći da je ostavljen.

U kratkom videu koji se proširio društvenim mrežama može se čuti Louisa kako doziva svoju sestru, princezu Charlotte, dok kraljevski čuvari sigurnosti situaciju pokušavaju držati pod kontrolom.

Tradicionalna božićna misa u Sandringhamu bila je prva službena za maloga princa, a nakon pandemije ovo je prvi put u dvije godine da su članovi kraljevske obitelji prošetali do crkve i nakon mise imali prisniji kontakt s okupljenim mnoštvom.

Četverogodišnji Louis već se dokazao kao zvijezda kraljevske obitelji u usponu, zahvaljujući svojim nestašlucima tijekom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete u lipnju.

Najmlađi nasljednik princa Williama i Kate Middleton tada je radio mnoštvo grimasa na balkonu Buckinghamske palače tijekom ceremonije Trooping the Colour, a koje su odmah postale viralne. 

Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Također je pokrio majčina usta i durio se dok je gledao svečanu povorku, a čak se i posvađao sa sestričnom Lenom Tindall, koja je s njim odbila podijeliti slatkiš.

William i Kate su naizgled priznali nestašluke svojih najmlađih. U pregledu Instagram fotografija s četverodnevne proslave organizirane u čast kraljici Elizabeti, napisali su: ‘Svi smo se nevjerojatno dobro proveli, a posebno Louis...’.