ELEGANTAN blagdanski ODABIR

Kate Middleton nastavlja savršeno reciklirati modne kombinacije: U ovakvom kaputu vidjeli smo je prije nekoliko godina

25.12.2022 u 18:00

Bionic
Reading

Britanska kraljevska obitelj Božić ove godine provodi u Sandringhamu gdje su kralj Charles i kraljica Camilla ugostili cijelu obitelj, uključujući princa Williama i Kate Middleton s njihovom djecom. To je prvi Božić kojeg obilježavaju od smrti bez voljene kraljice Elizabete II. Mnoštvo ljudi okupilo se kako bi ih dok su hodali od dvorca Sandringham House do crkve u sklopu posjeda

Britanska kraljevska obitelj u nedjelju je nakon trogodišnje pauze sudjelovanja u božićnoj službi u Sandringhamu . Kralj Charles i kraljica-supruga Camilla predvodili su povorku, a pratili su ih princ William i njegova supruga, princeza Kate. Svaki njen korak kao i modno izdanje, pod povećalom su cijeloga svijeta.

Miljenica svjetske javnosti bezbroj puta se pojavljivala na raznim događanjima, putovala i po službenoj dužnosti posjećivala mnoge svjetske zemlje. Ipak neki su joj modni outfiti puno draži od drugih tako što ih je ponavljala u različitim prigodama, a neke kreacije su joj se toliko svidjele da ih posjeduje u nekoliko različitih boja.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Tako se u ovoj prigodi pojavila u dugom tamnozelenom military kaputu s potpisom njezinog omiljenog dizajnera Alexandera McQueena (u njegovoj se haljini i udala.) Već ga je isfurala, a među ostalim i prije dvije godine u Bradfordu u posjetu Gradskoj vijećnici.

Ovog puta ga je iskombinirala uz Gianvito Rossi smeđe čizme od brušene kože i šešir jednog od najboljih dizajnera šešira i artističkih pokrivala za glavu Philipa Treacyja sa širokim obodom i elegantnim detaljima od perja. Princeza od Walesa nosila je i tamno smeđe kožne rukavice i pismo-torbicu u istoj boji, a stavila je i zlatne viseće naušnice brenda Sézane.