PONOVNO ZAJEDNO

Helen Mirren i Liam Neeson: Susret bivših ljubavnika nakon više od 30 godina

19.01.2018 u 10:31

Bionic
Reading

O njihovoj vezi, koja je trajala od 1980. do 1985. godine, malo se zna. Tek ponekad, jedno od njih bi u intervjuu spomenulo drugoga sa sjetom. Više od 30 godina od prekida romanse, Helen Mirren i njezin sedam godina mlađi kolega Liam Neeson, ponovno su se susreli pred televizijskim kamerama

Iako je nedavno potvrdila kako nema namjeru više glumiti kraljicu Elizabetu II u idućoj sezoni hit serije 'The Crown', to ne znači da 72-godišnja legendarna glumica Helen Mirren namjerava usporiti sa svojom karijerom ili se umiroviti.

Helen Mirren i Liam Neeson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Duhovita i uvijek elegantna gostovala je u Graham Norton Showu, no ono zbog čega je njezino gostovanje postalo hit u medijima činjenica je da je pored nje sjedio 65-godišnji kolega Liam Neeson.

Helen Mirren i Liam Neeson u 'Excaliburu' Autor: Youtube

Rijetki se toga možda sjećaju, no Helen Mirren i sedam godina mlađi Neeson bili su u ljubavnoj vezi od 1980. do 1985. godine, a upoznali su se na setu filma 'Excalibur'. Njihova veza bila je poprilično tajna, stoga je sve iznenadilo kada je britanska glumica, u jednom intervjuu, otkrila kako joj je upravo on bio dečko.

  • +12
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Zaista smo se jako voljeli, stoga je prekid bio izuzetno težak', priznala je svojedobno dobitnica Oscara, koja je udana za režisera Taylora Hackforda.

O njihovoj romansi progovorio je u jednom intervjuu i Liam Neeson. 'Možete li zamisliti scenu - jašete na konju u tom limenom odijelu, nosite mačeve, borite se, a istodobno se zaljubljujete u Helen Mirren. Ne može biti bolje od toga.' 

  • +8
Liam Neeson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Više od trideset godina kasnije, par se ponovno susreo. Čini se kako, nakon prekida, jedno drugome ništa ne zamjeraju, jer su izgledali izrazito opušteni sjedeći jedno pored drugoga na sofi, šaleći se s voditeljem, ali i jedno s drugim.