SLAVNI GLUMAC

Liam Neeson u novoj vezi s 'nevjerojatno slavnom ženom'

09.02.2016 u 14:12

Bionic
Reading

Sedam godina nakon smrti supruge britanske glumice Natashe Richardson s kojom ima dva sina irski glumac je jučer priznao kako je opet sretno zaljubljen. Iako se tome nikad nije nadao osvojila ga je vrlo slavna žena koja zasad njihovu ljubav želi zadržati daleko od svjetla reflektora

Trebalo je sedam godina da Liam Neeson (63) preboli tragičan gubitak supruge Natashe Richardson koja je preminula 2008. nakon opasne ozljede glave na skijanju u Francuskoj. Uvijek škrt na riječima, Neeson je rijetko javno progovarao o ljubavnim vezama nakon Natashine smrti, no jučer je napravio iznimku i u intervjuu za Irish Independent priznao kako je napokon sretno zaljubljen.

'Mislim da bi joj bilo neugodno kad bih sada javno obznanio njezino ime. Radi se o nevjerojatno slavnoj ženi. Dosad nisam slavio Valentinovo, no u nedjelju će moja dama od svog irskog obožavatelja dobiti veliki buket svježe ubranog cvijeća', izjavio je Neeson.

Gubitak supruge koja je poginula u 45. godini života i dalje mu je vrlo bolna tema. 'Posljednjih godina dobio sam toliko lijepih pisama, prijatelji su bili velika pomoć. Znate, divno je kad znate da imate kraj sebe ljude kojima je stalo do vas. Ta činjenica uvijek me usreći ma koliko duboko potonuo i vrati volju za životom', zaključio je irski glumac.


Liam i Natasha u braku su bili petnaest godina


Sa sinovima Michelom i Danielom koje je dobio u braku Natashom Richardson