ZVIJEZDE REVIJE

Imaju preko 70, a zasjenile su i najtraženije modele današnjice

02.10.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Nakon što se modnom pistom milanskog tjedna mode prošetala slavna petorka sastavljena od najvećih supermodela 90-ih povodom 20. godišnjice smrti slavnog Giannija Versacea, pariški tjedan mode pokušao je stvoriti jednako pamtljiv modni trenutak

Nakon mnogo godina kozmetički div L'Oreal odlučio je izaći iz sjene odavanjem modne počasti Parizu veličanstvenom revijom održanom na pariškom Champs-Elyseesu.

Povodom svečana događanja L'Oreal je uspio okupiti slavne ambasadorice brenda koje su pistom kročile u kreacijama poznatih francuskih dizajnera, uključujući Balmainova Oliviera Rousteinga, koji je nedavno lansirao posebnu kolekciju ruževa za ovaj svjetski poznati kozmetički brend.

Od svjetski poznatih dama, poput supermodela Irine Shayk, Doutzen Kroes i plus size ljepotice Iskre Lawrence, koje su se ponosno prošetale pistom, najveće zvijezde L'Orealove revije postale su holivudske dive Jane Fonda i Helen Mirren.

Ponosno se prošetavši pistom, ove dame u sedmom desetljeću života postale su prava modna senzacija. Poput Helen, 79-godišnja glumica Jane Fonda poznata je po vještom korištenju mode u borbi protiv generacijskih stereotipa, a na reviji je zablistala u dugoj haljini tigrasta uzorka, s upečatljivim detaljima patentnih zatvarača na rukavima i leđima.

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

U odnosu na Jane Fondu, Helen Mirren prošetala se pistom pariškog Champs-Elyseesa u odjevnim komadima inspiriranim muškim stilom odijevanja. Sa štapom kao modnim rekvizitom, 72- godišnja britanska glumica sve je osvojila manekenskim hodom u širokim hlačama hit karirana uzorka, klasičnoj bijeloj košulji i dugom plavom kaputu s istaknutim bijelim šavovima.

Ideji o angažiranju poznatih dama iznad 70 za hod pistom nije odolio ni poznati talijanski brend Bottega Veneta, koji je prošle godine povodom 50. godišnjice postojanja priredio modni šou za pamćenje zahvaljujući 73-godišnjoj manekenki i glumici Lauren Hutton

  • +11
Helen Mirren i Jane Fonda na L'Orealovoj reviji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia