JENNIFER lawrence ISKRENO:

'Pod pritiskom sam da uvijek moram dobro izgledati, ali ako mi se jede pizza, pojest ću je'

31.08.2018 u 15:53

Bionic
Reading

Mlada glumica Jennifer Lawrence u kratkom je roku postala jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu, a u intervjuima progovara o mnogim temama bez dlake na jeziku

Lijepa Amerikanka koju smo mogli vidjeti u filmovima iz serijala 'Igre gladi', kao i u filmovima 'U dobru i zlu', 'Joy' i 'Američki varalice', za Vogue je ispričala kako nije na dijeti te da se nimalo ne suzdržava kad je u pitanju njezina omiljena hrana.

'Ne sviđa mi se kad ljudi znaju reći: 'Ja jedem samo ovo ili ono'. Jer, ja nemam takvih ograničenja. Nisam nikad na strogoj dijeti. Ako želim komad pizze, pojest ću je. Radije ću pojačati tjelovježbu ako želim da mi odjeća dobro stoji. Osim toga, kako me stalno fotografiraju gdje god da se nalazim, pod pritiskom sam da moram uvijek dobro izgledati', kaže glumica koja je utjelovila hrabru Katniss Everdeen u filmskom serijalu 'Igre gladi'.

Za Vogue je ispričala kako je vježbala s trenerom Kitom Richom kako bi bilo u super formi za snimanje filma 'Crveni vrabac': radilo se o kombinaciji kardio treninga i pilatesa.

Što se tiče najnužnijih kozmetičkih proizvoda koji je se nalaze u njezinoj kozmetičkoj torbici, Jennifer nikamo ne ide bez kreme za zaštitu od sunca s visokim UV faktorom.

'Nisam našminkana. Nosim nisku punđu, malo Diorovog sjajila i sunčane naočale', otkrila je kako izgleda u slobodno vrijeme.

U jednom je ranijem intervjuu, Jennifer ispričala kako se teško nosi sa slavom.

  • +8
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Stvar je jednostavna - ne mogu se nikako pomiriti s tim. Ja sam sasvim obična djevojka, čovjek, i nisam dovoljno dugo u svemu ovome da bih se osjećala kao da je to nešto normalno. Jednostavno nisam sretna s tim.'

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, glumica se u posljednje vrijeme ne odvaja od svog novog dečka, Cookea Maroneyja, ravnatelja galerije pa su skupa posjetili Italiju i Francusku.