SVE SU VEĆ REKLI

Harry i Meghan više neće javno blatiti članove kraljevske obitelji, a razlog će vas nasmijati

01.06.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Kako otkrivaju dobro upućeni, princ Harry i Meghan Markle navodno više neće zarađivati na račun kraljevske obitelji, niti će članove iste javno napadati i to iz jednog razloga - jer se na tu temu više nema što reći

Princ Harry i Meghan Markle, prema pisanju Daily Maila, stopiraju sve daljnje dokumentarce za Netflix, izdavanje memoara kao i davanje intervjua u kojima bi se fokusirali na blaćenje članova kraljevske obitelji. Prema dobro upućenom izvoru, razlog je jednostavan - više nemaju ama baš ništa reći na tu temu, jer su sve već rekli tijekom proteklih godina.

Prošlo je nešto više od tri godine otkako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odučili napustiti kraljevsku obitelj i svoj život započeti u Kaliforniji. Tijekom tog perioda nadavali su se intervjua, izdali knjige i memoare, snimili dokumentarce, a svemu je jedna stvar bila zajednička - u svakom istupu koristili su priliku kako bi javnosti otkrili najintimnije stvari o pojedinim članovima kraljevske obitelji ili kako bi ih jednostavno javno oblatili.

Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par navodno sada planira svoje poslovne uspjehe graditi daleko od očiju javnosti. 'To razdoblje njihova života je završeno, jer nema se tu više što reći', otkrio je izvor za The Sun.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Neki smatraju da se razlog krije u tome što su nakon svih svojih javnih istupa bili javno ismijani, a vrhunac svega bila je epizoda South Parka gdje su nemilosrdno opleli po njima. Ništa bolje nisu prošli ni Harryjevi memoari 'Spare', od kojih se puno očekivalo, no kritika je pala zbog toga što se ne temelji na 'takozvanim objektivnim činjenicama', kako je najavljeno.

Ova odluka stigla je samo dva tjedna nakon showa kojeg su priredili s paparazzima u New Yorku.