NIJE MU LAKO

Otkriveno tajno utočište princa Harryja, gdje odmara od Meghan, ali i svih problema

22.05.2023 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon što u petak, na 5. godišnjicu braka, nisu s obožavateljima podijelili nikakvu zajedničku fotografiju, krenula su nagađanja kako je između princa Harryja i Meghan Markle došlo do trzavica, a nakon toga otkriven je zanimljiv detalj

Kako tvrde dobro upućeni izvori za britanski The Sun, princ Harry iznajmio je sobu u luksuznom hotelu nedaleko od obiteljskog doma u Montecitu. Kada se poželi odmoriti od svega, ali i odraditi poslovne angažmane, princ Harry navodno provodi vrijeme u hotelu gdje ima svoj mir.

Ove informacije pojavile su se nakon što su obožavatelji ostali iznenađeni jer u petak, kada su princ Harry i Meghan Markle slavili 5. godišnjicu braka, baš nikakva njihova objava ili fotografija nije dospjela u javnost. Zbog toga su krenula nagađanja o problemima, a otkrila se i 'tajna soba'.

Prema pisanjima The Suna, 38-godišnji princ Harry ima sobu na raspolaganju kada god mu zatreba i tamo povremeno ostaje bez 41-godišnje Meghan ili djece.

A osim u hotelskoj sobi, Harry navodno u najmu ima i ekskluzivni bungalov u San Vincente Bungalows. Riječ je o privatnom klubu u Los Angelesu namijenjenom samo odabranim članovima. Tamo boravi nakon što odradi treninge na obližnjem bootcampu.

Upravo taj bungalov za njega je idealno sredstvo bijega, jer je gostima zabranjeno fotografirati unutrašnjost. Dapače, odmah po dolasku u klub, svoje kamere i mobitele moraju ostaviti u zaključanim ormarićima, a zabranjeno je i pričati u vanjskom svijetu što su vidjeli ili čuli, kao i prilaziti i ometati ostalim članovima kluba koji tamo odmaraju.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Godišnje se plaća 3200 funti, a da bi uopće mogli unajmiti bungalov, morate dobiti 'blagoslov' ostalih članova, među kojima je, navodno, i glumica Julia Roberts.