PROBLEMI, SAMO PROBLEMI

Kensingtonska palača odlučila se pozabaviti obiteljskom dramom Meghan Markle, a evo što će poduzeti

25.07.2018 u 06:50

Bionic
Reading

Čini se kako se obiteljska drama vojvotkinje od Sussexa nema namjere utišati, barem ne u bliskoj budućnosti, a to itekako šteti ugledu britanske kraljevske obitelji. Izgleda da je zbog svega toga posebne poteze odlučila poduzeti Kensingtonska palača

Obiteljska drama Meghan Markle iz dana u dan postaje sve zapetljanija. Ovog tjedna njezin je otac Thomas Markle izjavio kako ću mu pričinjati zadovoljstvo činjenica da upravo zbog njega cijela kraljevska obitelj prestane međusobno razgovarati.

Osim toga, objavljeno je kako će njezina polusestra Samantha, koja je inače negativno nastrojena prema svojoj mlađoj sestri, biti kandidat ovogodišnjeg 'Celebrity Big Brothera', i to u Velikoj Britaniji.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok tenzije između Meghanine obitelji, s kojom odavno nema nekog pretjeranog kontakta, i Kensingtonske palače nastavljaju rasti, britanska monarhija ima jednostavnu strategiju kako svu tu dramu ostaviti po strani. Kako je za medije otkrila Katie Nicholl, stručnjakinja za kraljevsku obitelj, palača je odlučila ne oglašavati se na tu temu.

'Strategija Kensingtonske palače je - nemojte ništa govoriti, nemojte davati nikakvu pozornost tim komentarima, intervjuima ni novinskim člancima. Kraljevska obitelj imala je i gore skandale, stoga ovaj neće unijeti nikakav nemir', smatra Katie Nicholl.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Ipak, unatoč svemu tome, očito je da je Meghan povrijeđena potezima svog oca. 'Mislim da činjenica da je nastavio govoriti za medije te njegovo nepoštivanje njezine želje da ostane u anonimnosti i ne istupa u javnost uznemirili su je više negoli išta drugo te je, s Meghanine strane, nemoguća šansa za pomirenjem.'