AMERIKANKA NA DVORU

Protokol, kraljičina zapovijed ili nešto treće? Ovo je razlog zašto Meghan Markle stalno nosi štikle

26.07.2018 u 06:48

Bionic
Reading

Lijepa Amerikanka Meghan Markle u kratkom roku postala je nova modna ikona, a sve što nosi rasproda se nevjerojatnom brzinom, pa se već govori i o 'efektu Meghan'

Vojvotkinja od Sussexa, koja se proslavila ulogom u seriji 'Suits', osim svojom neposrednošću, oduševljava besprijekornim modnim stilom koji je vrlo chic, a mnogima nije promaknulo to da gotovo uvijek nosi cipele na visoku petu.

Među omiljenim modelima su joj osim klasičnih stilettica seksi bež štikle na vezanje brenda Aquazzura, u kojima se nedavno pojavila i princeza Eugenie, čiji je modni stil doživio pravu evoluciju otkad je Meghan ušla u kraljevsku obitelj.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Amerikanka čak se u štiklama, na opće čuđenje, prošetala po travnjaku stadiona Croke Park u Dublinu prilikom dvodnevnog posjeta Irskoj mladih supružnika.

Otkad se udala za princa Harryja, 36-godišnja Meghan vrlo rijetko nosi ravne cipele, a razlog je, kako pišu britanski mediji, vrlo jednostavan.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, vojvotkinja od Sussexa nastoji smanjiti razliku u visini jer je njezin suprug poprilično viši od nje: Meghan je visoka 167, a Harry 185 centimetara.

Kako je objasnio fotograf slavnih Glenn Gratton, parovi s velikom razlikom u visini izgledaju neskladno na fotografijama.

'Parovi s velikom razlikom u visini izgledaju neskladno na fotografijama i često ona niža osoba izgleda još niže no što jest. Zato Meghan stalno nosi štikle kako bi umanjila tu razliku. Zbog toga Meghan često bira i pencil suknje visokog struka koje također stvaraju iluziju izdužene figure', objasnio je Gratton, dodajući kako npr. glazbenik Rod Stewart uvijek nosi cipele s debljim potplatima dok njegova supruga Penny izbjegava previsoke štikle.

  • +19
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za razliku od Meghan, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton u neformalnim prigodama često nosi ravnu obuću, no kako je ona visoka 177, a njezin suprug, princ William 187 centimetara, razlika u visini nije toliko očita, objašnjava Gratton.