BABY SHOWER

Još jedno pravilo kraljevske obitelji: Meghan Markle morat će zaboraviti ovaj američki običaj, a evo i zašto

25.07.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Iako još uvijek nije trudna, ili to barem nije službeno potvrđeno objavom Kensingtonske palače, britanski mediji već pišu o trudnoj Meghan Markle u budućnosti. Naime, stručnjaci za kraljevsku obitelj već raspravljaju o njezinoj trudnoći i onome što će, ili neće, tijekom nje smjeti raditi, kako se ponašati i ostalo

Ono što je iznenadilo mnoge, osobito u njezinoj rodnoj Americi, to je da vojvotkinja od Sussexa neće moći nekoliko tjedana uoči poroda imati baby shower, odnosno popularno darivanje djeteta. Budući da je to u Americi odavno dio tradicije i kulture, Meghan će se toga morati odreći jer to nije prihvatljivo.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, kraljevska je obitelj izuzetno imućna i raskošni baby shower smatra se u potpunosti neprihvatljivim jer ne postoji stvar koju si ne mogu sami priuštiti.

I dok neki celebrity parovi, umjesto luksuznih poklona za prinovu, od svojih gostiju traže da uplate novac u humanitarne svrhe, takvo što su princ Harry i Meghan Markle već napravili povodom svog vjenčanja. Osim toga, sam baby shower nije ni najmanje popularan u Velikoj Britaniji, stoga nitko ne vidi razlog zašto bi se on organizirao.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ukoliko jednog dana Meghan u trudnoći i poželi odati počast svojim američkim korijenima te pripremi slavlje povodom prinove, bit će joj dozvoljeno primiti darove tek od najbliže obitelji, no bez ikakve raskošne zabave.