PRIHVAĆA MANE

Harrison Ford iskreno priznao zašto se smatra lošim ocem

31.05.2023 u 19:31

Bionic
Reading

Legendarni glumac ovih dana marljivo promovira peti, a ujedno i posljednji, nastavak filmske franšize ‘Indiana Jones’. Nakon svečane premijere u Cannesu i dobivanja počasne Zlatne palme, Ford se za magazin Esquire osvrnuo na žongliranje između statusa holivudske zvijezde i očinske figure svojoj djeci

Njegova holivudska dominacija, kako je priznao, spriječila ga je da bude dobar otac. U razgovoru za magazin Esquire, 80- godišnji Ford istaknuo je kako bi ‘vjerojatno bio puno bolji roditelj’ da je imao ‘manje uspješnu’ karijeru u Hollywoodu.

  • +13
Harrison Ford i Calista Flockhart Izvor: Profimedia / Autor: JULIE EDWARDS / AVALON / JP PARIENTE / SIPA PRESS / SHOOTPIX/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

‘Veći dio svog života bio sam izvan grada i u vlastitoj guzici’, iskreno je priznao naglasivši kako prihvaća i priznaje svoje ‘mane i neuspjehe’, no zbog toga ne planira ići na psihoterapiju, što mu supruga Calista Flockhart ne prestaje zamjerati.  

Ford je posvojio danas 22-godišnjeg sina Liama zvijezde serije ‘Ally McBeal’ kada su se vjenčali 2010. godine.

S bivšom suprugom Mary Marquardt, Ford ima sinove Benjamina (55) i Willarda (54), kao i sina Malcolma (35) i kćer Georgiju (32) s pokojnom scenaristkinjom Melissom Mathison.

Proteklog vikenda Ford i Flockhart podržali su sina Liama na svečanoj dodjeli diploma američkog koledža Amherst kojeg je pohađao.

  • +6
Harrison Ford i Calista Flockhart Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubav zvijezde serije ‘Ally McBeal’ i Forda traje od 2002. godine, a glumica je svojedobno izjavila kako njihovu razliku u godina ne smatra problemom te da na nju često zaboravi.

‘Istina je da se ponekad osjećam puno stariom od Harrisona. Ponekad si čak kažem: 'Vau, stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene'. To uopće ne utječe na našu vezu’, izjavila je 2017. godine.