sretni roditelji

Harrison Ford i Calista Flockhart blistali od ponosa na promociji 22-godišnjeg sina

29.05.2023 u 08:45

Bionic
Reading

Slavni par bio je vidno ponosan na promociji 22-godišnjeg sina Liama koji je diplomirao na Amherst Collegeu u Massachusettsu

Glumac Harrison Ford sa suprugom Calistom Flockhart u subotu je doživio jedan od najponosnijih trenutaka u životu kada je svjedočio svečanom uručenju fakultetske diplome njihovom posvojenom sinu Liamu.

Slavna zvijezda filmova o Indiani Jonesu sa suprugom se pokušala uklopiti u masu i biti baš poput 'običnih' roditelja kako bi neometano pratili promociju na Amherst Collegeu u Massachusettsu.

Osim nedavne šetnje crvenim tepihom u Cannesu, u kojem je Harrison Ford dobio i počasnu Zlatnu palmu, par rijetko imamo priliku viđati u javnosti. Zbog toga je njihovo zajedničko pojavljivanje privuklo još više pozornosti, a 58-godišnja Calista privlačila je pažnju u elegantnoj bijeloj haljini kombiniranoj s krem blejzerom i torbicom te trendi crnim balerinkama.

Ponosna majka, poznata po glavnoj ulozi u seriji 'Ally McBeal', mobitelom je bilježila svaki trenutak Liamovog dolaska na pozornicu, dok se 80-godišnji legendarni glumac zadovoljno smješkao i vidno uživao u svakom trenutku, iako nije riječ o njegovom biološkom sinu.

  • +13
Harrison Ford i Calista Flockhart Izvor: Profimedia / Autor: JULIE EDWARDS / AVALON / JP PARIENTE / SIPA PRESS / SHOOTPIX/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Naime, 22-godišnji Liam posvojeni je sin Caliste Flockhart koja se na taj potez odlučila kao samohrana majka u siječnju 2001. godine. U vezu s Harrisonom Fordom ušla je godinu dana kasnije, a on ga je u 21 godinu njihove veze u potpunosti prigrlio kao vlastito dijete.

Par se vjenčao u New Mexicu 2010. godine, a Ford je tada rekao kako je nakon četvero djece iz prethodnih brakova samo još spremniji za ulogu oca 9-godišnjaku, iako je imao 67 godina.