OTKRILA DOMENICA

Hana Huljić vikend provela na djevojačkoj zabavi, prijateljice joj svojim zagrljajima vješto sakrile trudnički trbuh

31.05.2022 u 13:19

Bionic
Reading

Nakon završetka finala 'Plesa sa zvijezdama', gdje je došla bodriti finaliste, Domenica Žuvela vratila se u Split kako bi mogla otići na djevojačku zabavu svoje prijateljice Julijane, a s njima je slavila i Hana Huljić, iako je do poroda dijele tek dva mjeseca

Dobro raspoložena, Hana Huljić stigla je na djevojačku zabavu zajedničke prijateljice Julijane, zajedno sa svojom vjenčanom kumom Domenicom Žuvelom.

A upravo je simpatična pjevačica na svojim profilima na društvenim mrežama podijelila fotografije i snimke sa ludog vikend provoda na nekom OPG-u.

Tamo su djevojke uživale u dobroj hrani, suncu i svježem zraku, kao i domaćim životinjama koje se nisu ustručavale pomaziti. No, najviše je pozornosti dobila upravo Hana Huljić, koju do rođenja kćerkice dijele tek dva mjeseca. No, sudeći po njezinom trudničkom trbuščiću, koji se nazirao preko traperica i bijelog topića, to se i ne bi reklo.

Hana i dalje, unatoč visokom stupnju trudnoće, ima vitku liniju, što se vidjelo i na zajedničkoj fotografiji s Domenicom, budućom mladenkom Julijanom i još jednom prijateljicom. Upravo one, svjesne koliki je interes javnosti za njihovu prijateljicu otkako se udala za Petra Grašu i s njim čeka prvo dijete, napravile su sve kako bi njezin trbuščić sakrile na fotografiji.

Stoga su se odlučile igrati na sigurno, pa su je sve zagrlile i svojim rukama i zagrljajima prikrile sve.

Hana Huljić, Domenica Žuvela Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL