odlična FIGURA

Za Hanu Huljić ljeto još nije gotovo: Pokazala je zavodljivu fotografiju s plaže

25.09.2019 u 20:01

Bionic
Reading

Mlada glazbenica sve više privlači pažnju svojom glazbom ali i aktivnostima izvan scene. Samozatajna, najmlađa članica glazbene obitelji Huljić nerijetko to pokazuje i na društvenim mrežama, a prkoseći jeseni i tmurnim danima koji dolaze objavila je fotografiju - iz mora

Najnovijom fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama mnoge je ostavila bez teksta. Na njoj Hana Huljić sjedi u plićaku u haljini dubokog dekoltea. Kako je nedavno snimala novi video spot pretpostavlja se da je taj prizor nastao tada.

View this post on Instagram

🌊☀️

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Najmlađa članica kreativne dinastije Huljić umjetnica i multitalentirana glazbenica ovog proljeća predstavila je svoj prvi singl 'Alisa'. Uz klasiku, pop-pjesme i orkestracije, piše i pjesme za dječje predstave, te iza sebe već ima i suradnje s Teatrom 'Gavran'. Jedan od planova joj je napisati i dječji mjuzikl.

'Cijeli život pjevam i skladam. Glazbu sam i studirala i time ću se uvijek baviti, pa se ne želim skrivati i pisati pjesme koje slažem u ladicu. Dosad sam uglavnom pjevala u stranim zemljama, gdje mogu opušteno uživati u tome jer me nitko ne zna, ali čemu to? Upitala sam se zašto pored svojih, ne bih možda pjevala i pjesme svojih roditelja ako to želim', kazala je ranije Hana Huljić.

View this post on Instagram

🔜🎵 #drammaqueen

A post shared by Hana (@hana.huljic) on