SPLITSKA GLAZBENICA

Hana Huljić nastavlja osvajati scenu: 'Hrvatsku verziju teksta napisala je mama Vjekoslava'

28.10.2019 u 15:30

Bionic
Reading

Premda se glazbom bavi otkad zna za sebe, donedavno nije imala namjeru izvoditi vlastite pjesme jer je bila koncentrirana na skladanje klasične klasične glazbe, čime se većinom bavila nakon što je završila Umjetničku akademiju u Splitu. Sada kći popularnog hitmejkera Tončija Huljića i slavne autorice Vjekoslave Huljić, Hana predstavlja svoju drugu autorsku pjesmu i to u hrvatskoj i engleskoj verziji naziva 'Noć bez snova' i 'Drama Queen'

'Pjesmu sam napisala pred ljeto, glazbu u jednom dahu, a zatim engleski tekst. Htjela sam prikazati luckastu djevojku koja i sama zna da nije nikakav uzor i koja se obraća momku koji je lud za njom i pokušava u njoj pronaći neku vrlinu. Hrvatsku verziju teksta napisala je mama uz zadane okvire da tematika bude slična engleskoj varijanti', ispričala je Hana Huljić napominjući kako se fokusirala da pjesmu realizira u modernom, a opet različitom zvuku.

Hana Huljić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo
Izvor: Društvene mreže

'Dio videa snimila sam ovo ljeto u bazenu s crvenim svijetlom i tadašnja zamisao mi je bila da cijeli spot bude takav, pomalo zastrašujući. Onda sam tijekom iduća dva mjeseca promijenila cijeli aranžman još dva puta tako da je i ostatak spota snimljen u pozitivnijem okruženju. Aranžman sam radila s Vojanom Koceićem i proveli smo sate i sate u studiju dok nije nastala verzija s kojom smo bili zadovoljni. Sad se samo nadam da će pjesma zaživjeti jer mislim da ima pozitivnu melodiju i ritam', ispričala je Hana Huljić.

Izvor: Društvene mreže