NJIHOV VELIKI DAN

Hamed Bangoura i njegova supruga slave: 'Svašta nešto smo prošli, ali uvijek s velikom dozom međusobnog poštovanja i čuvajući jedan drugome leđa'

08.04.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik, vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija svoj najnoviji, emotivni status na Facebooku posvetio je ljubavi prema svojoj Kristini s kojom obilježava 20. godišnjicu braka i 28 godina veze

'Danas mi je godišnjica braka i to 20-a. Trebalo je izdržati tolike godine kraj mene koji stalno 'plivam' uzvodno. Nije lako biti s osobom poput mene i to priznajem. Lakše je biti s nekim tko zna biti poslušan i 'saviti' kičmu. Svašta nešto smo prošli, ali uvijek s velikom dozom međusobnog poštovanja i čuvajući jedan drugome leđa. Draga moja, hvala ti što me trpiš, a za to što si nam rodila divne kćeri ionako ti nikada neću moći dovoljno zahvaliti. Eto, tko želi neka čestita, ali mojoj ženi', poručio je Hamed Bangoura na društvenoj mreži.

Priča o ovoj skladnoj obitelji, poznata je mnogima, a ona je započela dok je Kristina Jakovac imala vrlo uspješnu manekensku karijeru. Par je ubrzo pokazao da je ljubav među njima doista ona prava. Nakon osam godina hodanja dugogodišnju ljubav okrunili brakom, prije nego se rodila Zara, a nakon toga dobili su još jednu kćer Hayu. Hamed iz prijašnje veze ima i kćer Nensi. Inače, njegova agencija Midiken nedavno je proslavila 30 godina uspješnog djelovanja. Osnivanje agencije Midiken bio zajednički pothvat cijele obitelji, a ne samo njega.

Inače, njegova agencija Midiken nedavno je proslavila 30 godina uspješnog djelovanja. Osnivanje agencije Midiken bio zajednički pothvat cijele obitelji, a ne samo njega.

'U našoj se školi uči i o disciplini, radu, lijepom ponašanju, scenskom nastupu, oslobađanju od treme, druženju, stjecanju i otkrivanju novih prijatelja, a to je i ono što trebamo u svakodnevnom životu. Zato je naša škola potpuno drukčija od svih ostalih, zato je priznata i u svijetu i zato su naši modeli uspješni u svijetu i ljudi ih vole', izjavio je ranije za Večernji list.