kakva čast

Halle Berry će imati posebnu ulogu uoči Olimpijskih igara u Parizu

18.06.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Olimpijske igre bliže se punom brzinom, a ponovo se održavaju u Parizu nakon točno 100 godina. Slavnoj glumici je pripala čast da nosi simbolični olimpijski plamen niz Croisette u Cannesu, u utorak prije početka Igara

Rečeno je da će se bulevar Francuske rivijere privremeno zatvoriti jer Halle Berry prolazi kroz područje s bakljom između 11 do 13 sati po lokalnom vremenu.

Neki vlasnici trgovina u tom području i posjetitelji festivala izrazili su svoje negodovanje zbog planova da se područje zatvori tijekom navedenog vremenskog okvira, donsi Page Six. U međuvremenu, drugi su uzbuđeni što će moći gledati Berry. 'Bit će tako nevjerojatno vidjeti je kako nosi baklju! To je prilika koja se pruža jednom u životu', komentirali su.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Glumica je nedavno nasmijala svoje fanove. Pohvalila se na Instagramu neobičnim izdanjem kad je prošetala u uskoj crno-bijeloj haljini, a zatim pokazala i što se dogodilo kad ju je pokušala skinuti. Muku je mučila sa skidanjem, a premda se pritom nasmijala, u jednom je trenutku upitala ko je dizajnerica modne kombinacije.

'Anna Quan? Ana Quan, mislim da ćemo morati ovo razrezati', rekla je kroz smijeh, a prizor je nasmijao njezine mnoge.

VAN HUNT

Trenuci samo za njih: Halle Berry ne krije koliko je sretna uz poznatog glazbenika

Pogledaj galeriju