SVI LJUBAVNI BRODOLOMI

Gwyneth Paltrow iskreno priznala: 'Uništila sam toliko ljubavnih veza'

31.08.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Slavnu holivudsku glumicu svijet, osim po vrhunskim ulogama, pamti po mnogobrojnim neuspješnim vezama. Hodala je između ostalog s Bradom Pittom i Benom Affleckom, bila u braku s frontmenom Coldplaya Chrisom Martinom, a sada je otkrila što je radila i zašto je kriva za sve svoje ljubavne brodolome

Danas je gledamo zaljubljenu i sretnu s američkim producentom Bradom Falchukom, ali nije uvijek bilo tako. Gwyneth Paltrow priznaje da tek sad zna što je dobar i kvalitetan ljubavni odnos.

Od samih glumačkih početaka, još u ranim 20-ima, Gwyneth je izlazila s mnogim holivudskim zavodnicima, koje je između ostalog povrijedila svojim nezrelim ponašanjem.

'Uništila sam toliko ljubavnih veza', priznala je tijekom svog posljednjeg intervjua i objasnila što je krivo radila svih ovih godina.

Prva njezina ozbiljnija romansa bila je ona sa slavnim Bradom Pittom. Bilo je to sredinom 90-ih, a par je prekinuo nakon tri godine veze. 

  • +11
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iste te godine zaljubila se u šarmantnog Bena Afflecka, koji je tada bio jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta. Tri godine trajala je ta idila, a onda su odjednom prekinuli, nakon čega je Ben brzo završio u zagrljaju seksi latine Jennifer Lopez

Poslije kratke stanke poznata plavuša ponovno je dala priliku ljubavi i tog se puta zaista činilo kao da je uspjela. 

Riječ je o pjevaču grupe Coldplay Chrisu Martinu, koji ju je 2003. uspio odvesti do oltara. Potom su dobili dvoje djece, kćer Apple i sina Mosesa, no nakon 11 godina braka, 2014., razveli su se.

Glad that's done! #tamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

'Zapravo sam jako dobar prijatelj, majka, sestra i kći, ali u ovom ljubavnom dijelu jako sam zeznuta. Trebalo mi je zaista dosta vremena da dođem do savršenog ljubavnog odnosa i kvalitetne veze. U mom slučaju sve su lekcije bile užasno bolne, a dogodile su se zbog moje nespremnosti da se nekome potpuno posvetim', iskreno je priznala u svom zadnjem razgovoru s medijima.

Gwyneth Paltrow i Robert Downey Jr. par su u Iron Manu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova 44-godišnjakinja nakon raznih ljubavnih brodoloma posvetila se poslu i poslije dugogodišnje glumačke karijere nedavno obznanila da napušta svijet Hollywooda. 

Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pokrenula je vlastiti biznis te je osnovala Goop.com, internetski portal koji daje savjete o poboljšanju životnog stila. 'Sretnica sam: imala sam nevjerojatnu glumačku karijeru, ali istovremeno sam imala tu duboku strast za proizvodnjom sadržaja i stvaranjem izvrsnih proizvoda i uređivanjem stvari', rekla je tada, a danas često naglašava da, ako nemate sređen privatni život, teško možete uspjeti i u poslovnom svijetu.