okreće se biznisu

Još jedna glumica napušta svijet Hollywooda

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gwyneth Paltrow zbog ubrzanog rasta svog poslovnog carstva ozbiljno razmišlja o napuštanju glumačkog svijeta i povlačenju uz Hollywooda. Njezina tvrtka Goop trenutno je previše okupira da bi se bavila drugim stvarima

Nakon što smo prije nekoliko dana saznali da Hollywood napušta omiljena glumica Cameron Diaz, sada se toj skupini produžuje još jedna njezina kolegica.

Oskarovka Gwyneth Paltrow okrenula se sasvim drugoj profesiji.Iako je u glumačkom svijetu bila traženo ime i vrlo uspješna, prije nekoliko je godina odlučila pokrenuti vlastiti biznis te je osnovala Goop.com, internetski portal koji daje savjete o poboljšanju životnog stila.

💚

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

'Sretnica sam: Imala sam nevjerojatnu glumačku karijeru ali istovremeno sam imala tu duboku strast za proizvodnjom sadržaja i stvaranjem izvrsnih proizvoda i uređivanjem stvari.' priznala je 44-godišnjakinja koja je trenutno usmjerena na rast svog brenda.

Coziness #gooplabel #edition05 link ⬆️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Iako priznaje da je njezino ime postalo sinonim Goopa, nije uopće zabrinuta kako će se to reflektirati na njezinu reputaciju kao uspješne glumice.

'Mislim da je to sve srodno.Na mnogo načina ja sam zapravo lice brenda, ali uvijek tražim i nove načine kako poboljšati brend bez svog imena.' rekla je u nedavnom intervjuu.

Cijeli taj poslovni svijet, i čak 85 ljudi koji je zaposleno u njezinoj tvrtki ipak je neka vrsta odgovornosti.

'U uredu sam cijeli dan, svaki dan. Imam prilično veliku ekipu  pa moram biti uvijek na poslu.' rekla je Gwyneth.

Osim posla, postoji još jedna stvar na koju će se usredotočiti nakon napuštanja glumačkog svijeta. Njezina 13-godišnja kći Apple koja je u fazi puberteta i dvije godine mlađi sin Mojsije sada će sigurno dobiti mnogo više pažnje od majke.

bona nit des de les muntanyes de Barcelona. Poma, Moisès i jo ❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!