oglasila se

Gwyneth Paltrow imala je iznenađujući komentar na račun Kate Middleton

17.06.2024 u 14:16

Bionic
Reading

Iako se nije znalo da je glumica Gwyneth Paltrow bliska s članovima kraljevske obitelji, glumica je pokazala naklonjenost princezi koja prolazi tretmane liječenja od karcinoma

Kate Middleton ovog je vikenda u apsolutnom centru pozornosti! Nakon dugih šest mjeseci preispitivanja o njezinom zdravstvenom stanju, vojvotkinja je pokazala da oporavak teče dobro, a okupljena masa ispred Buckinghamske palače podržala ju je glasnim pljeskom i uzvicima.

Po završetku ceremonije 'Trooping the Colour', na Instagramu se oglasila i Kate Middleton zahvalivši svima na ukazanoj podršci.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Nezaboravan dan na Kraljevoj rođendanskoj paradi. Od postrojenja irske garde do toliko lica na ulicama, hvala vam što ste nam uljepšali dan za pamćenje', napisala je na Instagramu uz galeriju fotografija, a objava je privukla i glumicu Gwyneth Paltrow koja je otkrila da je sretna princezinim oporavkom.

'Tako sam sretna što te vidim tako sretnu i dobrog izgleda', napisala je glumica te dodala nekoliko emojija srca.

Osim Paltrow, komentarima su se pridružili brojni korisnici društvenih mreža napisavši koliko su sretni vidjeti napredak omiljene vojvotkinje.

miljenik KRALJEVSKE OBITELJI

Nestašni princ Louis opet je bio zvijezda parade; svojim grimasama ukrao svu pažnju

Pogledaj galeriju

'Djeca stvarno rastu! Kao i uvijek, princeza izgleda zadivljujuće. Nadam se da joj je bolje. Siguran sam da je to bio dug dan za nju', napisala je jedna korisnica, dok je drugi korisnik dodao: 'Hvala ti što si došla pozdraviti, Catherine. Znamo da nisi morala. Ali cijeli dan je bio divan, veselio sam se kad sam vidio kralja i kraljicu, a vidjeti vas sve tako dobro bio je šlag na torti.'

trooping the colour, 2024.

S osmijehom na licu: Kate Middleton prvi put u javnosti nakon šest mjeseci

Pogledaj galeriju