TRI GENERACIJE

Gwyneth Paltrow i njena kćer izgledaju kao blizanke na zajedničkoj fotografiji

29.09.2019 u 13:20

Bionic
Reading

Glumica Gwyneth Paltrow nedavno je proslavila 47. rođendan, a društvo su joj pravile majka Blythe Danner i 15-godišnja kćer Apple Martin

Obiteljske fotografije često su lijepe, no mogu biti i zanimljive. Gwyneth Paltrow proslavila je rođendan u društvu mame i kćeri, a zajednička fotografija pokazuje koliko su si međusobno slične.

Sličnost je možda najizraženija između Gwyneth Paltrow i 15-godišnje kćeri Apple Martin.

Glumica se zahvalila svima koji su joj čestitali rođendan i poželjeli dobro. Njen muž Brad Falchuk na Instagramu je napisao podužu čestitku.

'Danas je Gwyneth rođendan, pa ću jednostavno reći – ona je najbolje ljudsko biće ikad. Nije savršena – njen smisao za humor zna biti pomalo prljav, vrlo se ljuti na druge vozače, nije baš vesela prije prve kave i samtra dehidraciju karakternom manom, dok joj loše začinjena hrana vrijeđa osjećaje. Čak i sa svim tim nesavršenostima, njene je vrline uzdižu – plave oči koje vide najbolje u ljudima koje voli i neumorna potreba da i njih natjera da vide isto što i ona', napisao je Brad Falchuk i na kraju dodao kako je Gwyneth Paltrow neumorna majka i maćeha te najbolja žena.

'Sretan rođendan, ljubavi. Znam da nisam jedina osoba koja će ovo reći – hvala Bogu da si se rodila. Volim te', tim je riječima Brad Falchuk završio svoju rođendansku čestitku.