ZANIMLJIVA PORUKA

Gvardiolov davni status iz 2015. hit je na društvenim mrežama; pogledajte što je napisao

18.12.2022 u 21:02

Bionic
Reading

Ne prestaje zanimanje javnosti za Joškom Gvardiolom, sjajnim braničem hrvatske reprezentacije koji se našao i u konkurenciji za nagradu za najboljeg mladog igrača na ovogodišnjeg Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru

Iz davne prošlosti izronio je Gvardiolov status koji je objavio je na Facebooku 2015. godine, a status je vrlo brzo postao viralni hit.

Društvenim mrežama počeo se širiti status koji je hvaljeni igrač objavio na Facebooku 2015. godine.

Taj Facebook profil mladog igrača već dugo nije aktivan, posljednja objava je ona iz 2017. godine.

Andrej Plenković na dočeku Vatrenih Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

'Oće ko na trg večeras??', napisao je tad Gvardiol na datum 29. 12. 2015., a netko ga je u komentarima pitao što ima na Trgu, no nije dobio odgovor.

A upravo je na tom trgu, večeras Vatrene dočekalo kako se procjenjuje, oko 80 tisuća obožavatelja, a u publici su se mogle vidjeti i ljubavne ponude upućene upravo Gvardiolu.

  • +68
Dolazak Vatrenih na Trg bana Jelačića Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Inače, upravo je Joško bio igrač utakmice za treće mjesto na SP u Katru u kojem je Hrvatska s 2-1 pobijedila Maroko. Mladi je 20-godišnji stoper Vatrenih ujedno i strijelac prvog gola.

'Jako puno nas nije ni svjesno što smo napravili. Pokazali smo da je sve moguće i da smo najbolji kada je najteže. Teško je opisati ovaj osjećaj koji me prožima. Sjećam se kad sam prije četiri godine na moru u Novigradu pratio utakmice naših u Rusiji. I tamo je bilo teško. Evo sad sam i ja tu, sav trud se isplatio', ispričao je Gvardiol pred kamerama HRT.

  • +16
Autobus s Vatrenima na ulicama Zagreba Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev