MODNO USKLAĐENI

Maja Šuput i Nenad Tatarinov prošetali Stradunom dotjerani od glave do pete, a oko izbora cipela kao da su se dogovorili

31.07.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Mikrofon i skakanje po pozornici Maja Šuput je na neko vrijeme ostavila po strani te se sa suprugom Nenadom Tatarinovom uputila na zasluženi godišnji odmor. Nakon što su nekoliko dana proveli u Istri, zaljubljeni golupčići uputili su se na jug Hrvatske, u grad podno Srđa

Pjevačica na Instagramu ovih dana objavljuje fotografije koje su dokaz da na svom odmoru uživa punim plućima. Red dobre hrane, red sunčanja i red kupanja - plan je koji je smislila Maja Šuput i kojeg se drži svaki put kada otputuje na ljetovanje.

Po dolasku u Dubrobnik pjevačica i njezin životni odabranik Nenad Tatarinov smjestili su se u luksuznu Villu Dubrovnik gdje su uživali u morskim radostima na privatnoj plaži. 'Toplotni udar je ovdje, ali se ne žalim', napisala je pjevačica ispod jedne od fotografija na kojoj na plaži pozira u kupaćem kostimu.

Poznati po ljubavi prema dobroj hrani, Maja i Nenad gdje god se zateknu obavezno posjete neki dobar restoran i isprobaju nešto novo, a na putu do restorana u kojem su uživali u večeri susreli su ih i fotografi. Odlično raspoloženi par nije imao ništa protiv malo slikanja, što se moglo vidjeti po njihovim osmjesima.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bilo je teško ne uočiti ih u gomili turista na Stradunu, obzirom da izgledaju kao milijun dolara. Nenad je za večernji izlazak u grad sa suprugom izabrao bijele hlače i laganu svijetlo plavu košulju, a sve je začinio šeširom i crnim natikačama.

Maja i Nenad kao da su se dogovorili oko izbora cipela, obzirom da je pjevačica dugu crvenu haljinu na jedno rame s volanom pri dnu uskladila sa skupocjenim natikačama s potpisom modne kuće Gucci, čija cijena iznosi oko 4.000 kuna.