BEZ DLAKE NA JEZIKU

Gordon Ramsay od sada kritizira vaše kulinarske vještine na TikToku

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 15.08.2020 21:13
  • Objavljeno 15.08.2020 u 21:13
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Keith Mayhew / Landmark / Profimedia

Osim na malim ekranima, poznati britanski chef Gordon Ramsay na svojem Twitter i Instagram profilu obožava kritizirati kulinarske pokušaje običnih ljudi koji su dovoljno hrabri da mu pošalju fotografije svojih jela, a svoj hobi sada je odlučio proširiti na popularnu društvenu mrežu TikTok

'Mislile ste da ću prestati kritizirati vaša jela, a ja sam samo promijenio igru', prokomentirao je slavni chef svoj čin prelaska na kritiziranje kulinarskih vještina korisnika TikToka.

Ranije ovoga mjeseca, Ramsay je podijelio svoju prilično burnu reakciju na jelo jednog korisnika TikToka koji je svojim fanovima pokušao pokazati kako 'jeftini steak mogu pretvoriti u vrhunski, japanski goveđi odrezak wagyu'.

'Što on radi? Što?', prokometirao je Ramsay u kameru, dok se na podijeljenoj snimci vidi kako korisnik TikToka pokušava mljevenu govedinu oblikovati u odrezak nakon miješanja sa želatinom, da bi dobivenu smjesu zatim ubacio u vrećicu i kuhao u vodi prije dodavanja začina i pečenja na roštilju.

U drugoj TikTok kritici, Ramsay je promatrao nečiji osobni recept za pire krumpir. Televizijska ličnost nije bila oduševljena pripremom pirea od strane korisnika TikToka, a korištenje mikrovalne pećnice za njega je bilo previše.

Svoju vojsku fanova na Instagramu Ramsay je zatim ohrabrio da nastave objavljivati videe svojih kulinarskih vještina na TikToku, no da se pritom pripaze njegove kritike.