SUDBINA IH OPET SPOJILA

Goran Bogdan i 11 godina mlađa srpska glumica uživaju skupa u Hrvatskoj, bili su u Istri kod Dalibora Matanića

01.08.2022 u 09:56

Bionic
Reading

Jedan od naših najcjenjenijih redatelja proteklog vikenda je na Instagramu pokazao više fotografija s ovogodišnjeg odmora. Među ostalim je pokazao da su njega i suprugu Helenu Minić Matanić posjetili naš proslavljeni glumac, miljenik žena, i njegova djevojka Jovana Stojiljković

Krajem prošle godine srpski mediji su pisali da su Goran Bogdan i Jovana Stojiljković ponovno u vezi i to samo nekoliko mjeseci nakon što su prekinuli. Navodilo se tada da su njihovoj vezi presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te da su prekinuli zbog razdvojenosti, no jedan od najboljih hrvatskih glumaca i njegova 11 godina mlađa kolegica ponovno su se zbližili na snimanju serije Dalibora Matanića 'Područje bez signala'.

Upravo njemu u posjet stigli su proteklog vikenda. 'Napokon normalni gosti', opisao je Matanić prizor u kojem glumački par pozira nasmijan s njegovom suprugom Helenom Minić Matanić. Par je nedavno snimljen i na filmskom festivalu na Lopudu, pa više nema sumnje u to da su ponovno zajedno, a prije toga se moglo vidjeti i da su skupa dočekali Novu godinu u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja.

Jovana je našoj publici poznatija po ulozi u 'Južnom vetru'. Ona i Bogdan ne žele pričati o privatnom životu, a ono što je poznato o njegovom odnosu to je da su se upoznali na snimanju serije 'Senke nad Balkanom' te da se za njihovu vezu doznalo kada je glumac iznenadio Jovanu buketom cvijeća nakon premijere 'Nečiste krvi'. Zajedno su se prošetali crvenim tepihom na nekoliko filmskih festivala.

  • +3
Jovana Stojiljković Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX