NEPOGREŠIVA

Godine za nju kao da su stale: Čak i kada provodi vrijeme sa svojom djecom u dvorištu, Jennifer Lopez izgleda senzacionalno

30.09.2020 u 11:12

Bionic
Reading

Latino diva, koja je nedavno s Malumom objavila novi hit singl i seksi videospot o kojem se priča već danima, i u 52. godini života izgleda toliko dobro, da joj na svemu mogu pozavidjeti i upola mlađe kolegice sa glazbene scene

Nema te kombinacije koja će na latino divi Jennifer Lopez izgledati loše. Čak ni visina od tek 164 centimetra, zbog koje se mnoge pripadnice nježnijeg spola ustručavaju nešto odjenuti, ne spriječava 51-godišnju pjevačicu i glumicu da isproba ama baš sve što joj padne na pamet i u tome izgleda - senzacionalno.

Nakon što je s kolumbijskim pjevačem Malumom izdala novi hit singl 'Pa' Ti', i s jednostavnom koreografijom zaludila TikTok zajednicu, Jennifer Lopez sa svojim je 12-godišnjim blizancima Maxom i Emme, koje je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem, snimila je videom kojim poziva svoje obožavatelje da doniraju udruzi Yoplait.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Odjevena u bijelu majicu bez rukava, rezanu ispod grudi, još je jednom u prvi plan stavila svoje definirane ruke, ali i nevjerojatne trbušnjake po kojima je poznata, a koji su se vidjeli iako je uz to iskombinirala bež hlače visokog struka, koje se vežu u mašnu.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za udobnost su se pobrinule bijele tenisice, a za dozu glamura dijamantne naušnice i narukvica. Svoju dugu kosu, koju je nedavno dodatno posvijetlila, podigla je u visoki rep poput popularnih Barbie lutaka, a završeci kose lagano su bili uvijeni i padali po ramenima.

Jennifer Lopez & Maluma – Pa Ti + Lonely (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ovoga puta odlučila se i za neutralni make-up, a neizostavan je bio njezin širok osmijeh kojim osvaja svijet. I dok se 12-godišnja Emme dobro zabavljala uz svoju majku, njezin brat blizanac Max puno je sramežljiviji.