UŽIVA SA ZARUČNIKOM

Tako se pune baterije: Jennifer Lopez minijaturnim bikinijem istaknula obline

24.09.2020 u 10:57

Bionic
Reading

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez i dalje uživaju u svom romantičnom bijegu od svakodnevice, a kao idealnu lokaciju odabrali su karipsko otočje Turks i Caicos, gdje uživaju u moru, suncu, ali i romantici, a latino diva oduševljava svojim izgledom u minijaturnim bikinijima

Pobjeći od znatiželjnih paparazza nikako im ne uspijeva, pa su ih isti pronašli čak i na udaljenim, egzotičnim Karibima, točnije na Turksu i Caicosu, gdje Jennifer Lopez i Alex Rodriguez uživaju u bijegu od svakodnevice, puneći baterije za nove poslovne obaveze koje im donosi jesen.

Nakon što je jučer snimljena u neonsko rozom bikiniju, isti je promijenila i ovoga se puta odlučila za verziju s print uzorkom, zahvaljujući kojem je još jednom istaknula svoju liniju i obline, na kojima joj zavide i upola mlađe djevojke.

Naime, dobro je poznato da je i prije negoli je u njezin život 'ušetao' Alex Rodriguez, bivši proslavljeni igrač bejzbola, Jennifer Lopez naporno radila na tome da uvijek bude u top formi, a uz pomoć zaručnika, treninge je pojačala i tijelo dovela gotovo do savršenstva.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

51-godišnja Jennifer Lopez itekako je svjesna da dobro izgleda, stoga se ne libi istaknuti obline kada je god u prilici. A da je sretan što je latino diva pristala udati se za njega govori i potez Alexa Rodrigueza koji je svoju zaručnicu fotografirao za uspomenu u oceanu.