DRUGI BRAČNI BRODOLOM

Nije dugo potrajalo: Glumica Sophia Bush razvodi se nakon 13 mjeseci braka

05.08.2023 u 16:46

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana nakon prve godišnjice braka glumica Sophia Bush objavila je da se razvodi, a nije gubila vrijeme pa je nakon objave odmah promijenila prezime na svom Instagram profilu

Glumica koja se proslavila se ulogom Brooke Davis u teen seriji 'One Tree Hill', doživjela je drugi bračni brodolom. Brak 41-godišnje Sophie Bush i tadašnjeg kolege u tinejdžerskoj hit seriji Chada Michaela Murryja trajao je kraće od njezinog posljednjeg, razveli su se pet mjeseci nakon vjenčanja u travnju 2005. Ljubavnu sreću dugo je tražila, a činilo se da ju je pronašla u poduzetniku i filantropu Grantu Hughesu, s kojim je deset godina bila prijateljica da bi tijekom pandemije njihove veza prerasla u romantičnu.

Zaručili su se u kolovozu 2021. na jezeru Como u Italiji. Za mjesto vjenčanja odabrali su Tulsu, Oklahoma, kako bi predstavili vođe kulturnog centra Greenwood s kojima surađuju, ali i kulturnu renesansu koja se tamo događa, a lijepa je brineta na svadbenoj svečanosti promijenila tri senzacionalne haljine.

Glumica je vijest o razvodu objavila samo sedam tjedana nakon što je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju na prvu godišnjicu braka nazvavši to najboljom odlukom u životu.

  • +4
Sophia Bush Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

'Najbolja odluka u mom životu. Još uvijek se osjećam ovako. Ekstatično. Trčeći prema budućnosti, smijući se zajedno. Volim te, najdraži moj. Sretna godišnjica', napisao je Bush u sada izbrisanoj objavi na Instagramu. Tada je Hughes također počastio svoju izabranicu slatkom porukom.

'Sretna prva godišnjica, ljubavi moja! Kakva je bila puna, lijepa, dinamična, uzbudljiva godina puna rasta koju smo imali zajedno. Zaista volim živjeti s tobom!', stoji u Hughsovoj objavi koju on za sada nije izbrisao.

Sophia Bush podnijela je zahtjev za razvod nakon samo 13 mjeseci braka te pri tom nije gubila vrijeme odbacivši  vjenčano prezime na društvenim mrežama. No osim što je izbrisala prezime Hughes sa svog Instagrama, nestale su i sve fotografije njezinog supruga.